fallback


56-годишен таксиметров шофьор е бил нападнат от свой клиент в Бургас. Куриозното в случая е, че побойничката е младо момиче в добра спорта форма. Шофьорът е с наранявания на ръката и ухото.

Таксиметровият шофьор Димитър Киров още не може да се отърси от шока. Разказва, че младата дама се качва в таксито видимо ядосана, след като той отказва да вози приятеля ѝ, който пуши цигара.

"По пътя тя започна да ме хваща за гушата, да ме души. Започна да ме удря с юмруци... Тя беше дама може би около 167 см висока, но много силно удряше може би беше тренирала нещо", разказва Димитър пред Bulgaria ON AIR.

Докато го удря в ухото момичето завърта волана и за малко таксито се разминава с катастрофа. Димитър успява да спре до близка бензиностанция и звънне в полицията. Тогава младата дама отново го напада.

Момичето му отмъква ключовете за колата. Според таксиметровия шофьор най-вероятно дамата е била дрогирана. Полицията я издирва по описание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

61

Анонимен

преди 5 години

До 25-годишнияМоето момче, ти ако помиришеш истинска казарма така ще ти се дръпне изпражнението, че 10 дена няма да припариш до нужника.По темата - в Града на трите Ленти /на Адидас, за незапознатите/ е така. Само у.тайки и б.оклук.

60

От мухата слон

преди 5 години

Какво толкова щеше да им стане на ако бяха изчакали 3-5 минути докато таксито ги откара до дестинацията и после да си пуши цигари колкото иска. Или като толкова му пуши цигари да дръпне на бързо и после да се качи в таксито. Аз съм пушач, но ако бързам и искам да съчетая пушенето и прехода, първата ми работа като си хващам такси е да попитам дали се пуши. Ако не- добре, ако да- още по- добре. Когато "моторчето" ти е слабо не употребявай наркотици. И аз съм вземал, но никога не съм постъпвал така

59

от 65

преди 5 години

И какво означава някаква луда , дали че има психологическо разстройство или поведението е неразгадаемо за тебе и затова и слагаш етикет луда.при първото наистина е сложна ситуация просто не си заслужава труда, но ако е втория случай може да се окаже че в един момент може да сложиш този етикет на всички жени просто защото са мистерия и такава ще си останат, а тогава наистина има проблем.Случая ще кажеш че е фрапантен и може да имаш желание за отмъщение, но методиката не е от позиця на силния п

fallback