61

Анонимен

преди 5 години

До 25-годишнияМоето момче, ти ако помиришеш истинска казарма така ще ти се дръпне изпражнението, че 10 дена няма да припариш до нужника.По темата - в Града на трите Ленти /на Адидас, за незапознатите/ е така. Само у.тайки и б.оклук.

60

От мухата слон

преди 5 години

Какво толкова щеше да им стане на ако бяха изчакали 3-5 минути докато таксито ги откара до дестинацията и после да си пуши цигари колкото иска. Или като толкова му пуши цигари да дръпне на бързо и после да се качи в таксито. Аз съм пушач, но ако бързам и искам да съчетая пушенето и прехода, първата ми работа като си хващам такси е да попитам дали се пуши. Ако не- добре, ако да- още по- добре. Когато "моторчето" ти е слабо не употребявай наркотици. И аз съм вземал, но никога не съм постъпвал така

59

от 65

преди 5 години

И какво означава някаква луда , дали че има психологическо разстройство или поведението е неразгадаемо за тебе и затова и слагаш етикет луда.при първото наистина е сложна ситуация просто не си заслужава труда, но ако е втория случай може да се окаже че в един момент може да сложиш този етикет на всички жени просто защото са мистерия и такава ще си останат, а тогава наистина има проблем.Случая ще кажеш че е фрапантен и може да имаш желание за отмъщение, но методиката не е от позиця на силния п

58

до 61

преди 5 години

Прочетох я още преди да си напиша коментара, обаче те съветват и ти да я прочетеш . Значи дама се намесва в спор между двама мъже и им отнема инициативата и на двамата, като си мисли че защитава единия от тях а другия е потърпещ от нея физически .Нали за това говоря.Между другото има двама мъже ,на които отмъква инициативата не знам защо никой не забелязва че са двама не един.

57

дядо Петко

преди 5 години

Хванала го била за гушата. Ами като няма за какво друго да се хване...

56

Анонимен

преди 5 години

Условия за живот в България:1 - Да носиш на гаври от шефа, иначе ще умреш от глад, защото всеки шеф се гаври с хората си.2 - Да си трениран боец, защото постоянно те нападат случайни хора, от всяка възраст, пол, раса и сексуална ориентация.3 - Да си некякво IT или да си приятел/роднина с мутри, политици и/или бзнесмени, че иначе ще бачкаш за 1100 лева макс.

55

Неокй си...

преди 5 години

Най-накрая доживях - нацепена кака!

54

Анонимен

преди 5 години

До 58Пич, прочете ли статията ? Става въпрос, за някаква луда, която напада случаен човек. Ако ти налети с юмруци в зъбите, какво ще направиш ? Ще изчакаш да я заболят кокалчетата и тогава ще поговорите ли? Защото не работи точно така ...

53

Али баба

преди 5 години

До 25годишния *** дето не е ходил в казармата ти там сигурно ще си принцеса такива *** като теб лаят само в чата дане мислиш че е много лесно да удряш момиче на възраста на децата си бе *** виш твоито тъпо канче щеше да е начупено качествено

52

Катя

преди 5 години

Като ратифицираме истанбулската конвенция, тази дама ще бъде ненаказуема.

51

Анонимен

преди 5 години

Големи комплексари има в този сайт , повечето са готови да се бият с жена , т.е. аз мисли че съм на ясно че не мога да се справя с жена като мъж с жена и затова ще се бия да си избия комплексите.сори момчета ваш проблем оправяйте се, но определено не мъжко мъж да допусне боя да е решаващ в взаимоотношението мъж и жена , така че падате директно на нивото на въпросния които коментирате.

50

25-годишен

преди 5 години

Ха-ха браво! И на мен ми е писнало от разни смотaни чичaци които само обясняват колко са велики, стреляли два пъти с автомат в казармата и се мислят за велики воини и едва ли не са ходили на истинска война, пълни въздухари! Вечно свикнали да си траят, винаги с пораженчески манталитет, затова държавата 30 години копае дъното! Ние сме младото поколение, то се вижда даже едно момиче ги бие такива "корави" cмeшници!

49

пак ще стане

преди 5 години

До ЛъчоПо комунистическо гробищата бяха пълни с такива като теб!Пак сте се навъдили,бoклyци такива!*** няма проблем,що е време,пред нас е!

48

Moi до Лъчо

преди 5 години

Лъче, по-добре се занимавай с работи дето ги разбираш. Имаш си Десислава и Левислава, и двете по-корави от тая. *** в банята и му удари два шамар на твоя. 🤗

47

Анонимен

преди 5 години

Предполагам че си е свалила токчетата и го е налагала с тях, този белег на лакътя му е от токчетата й. След това два три токата с дамската й чанта по тиквaтa му, а ония сигурно само е стоял като гърмян заек. Къв мъж си ти бе?

46

Анонимен

преди 5 години

По вероятно е да го е набил сводника и а тая версия е скалъпена

45

И.Б.

преди 5 години

Този случай ме провокира да направя коментар. Ако описаното е вярно, жалко за нацията, наречена "българи". А и коментарите по-долу с нищо не отстъпват на манталитета на някои българи. Показно е и презрението на някои от младото поколение към възрастните българи, които все още работят и си изкарват хляба без просия. Много отрицателен пример за липса на уважение, който се харесва на незрели ***.

44

Лъчо

преди 5 години

Арее големите биячи ,сигурен съм че тая мацка ще ви нарита задницитее на всичките чичаци тука!Евала и прая и аз съм на 17 и не мога да трая дърти таранари!Тая мацка е суперр искам я за гадже!!

43

Въртоглав

преди 5 години

Тази му е правила дудуци и той не и е платил уговорената сума. Девойката се ядосва, бие му един тукат и взима ключовете. Обажда се на сводника, онзи идва и оправя нещата в полза на девойчето. От личен опит знам. Честно. Как иначе приятеля и не се е качил, щото пушел? Айде моля.

42

****

преди 5 години

До-45Ти кого заблуждаваш бе човек,как при височина от 190 см.ще тежиш само 100 кг.май послъгваш малко.