Кметът Марин Рачев. Снимка: Община Септември
fallback

Кметът на община Септември Марин Рачев бе освободен срещу парична гаранция. Градоначалникът сам обяви решението, след като напусна сградата на полицейското управление, съобщи "24 часа".

Oще по темата
Той каза, че освобождаването му е срещу голяма парична гаранция, но отказва да съобщи точната сума. Сподели единствено, че ще обжалва пред съда наложената гаранция и се надява тя да бъде намалена.

Рачев допълни още, че вярва в българското правосъдие, което ще докаже, че е невинен. Той бе посрещнат от десетки протестиращи в негова подкрепа, сред които беше и съпругата му Васка Рачева. 

Хората буквално се нахвърлиха върху него с целувки и прегръдки, скандирайки "Рачев, Рачев!".

Той благодари на привържениците си за подкрепата, качи се в автомобил заедно с жена си и замина в неизвестна посока.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 6 години

Много голяма няма що от 20 милиона да подвадиш 250 000 хилки муха те е ухапала е това е корупцията в България, крадеш милиони даваш четвърт милион и си чист като сълза защото всички по веригата на горе им добре дошли по 60 70 хиляди лева, я обратно го взимате в затвора и да връща парите ***.

12

D.K.

преди 6 години

Въпросното лице, краде и лъже от време оной.Когато вчера видях действията на качулките си помислих, да може би ще има справедливост за този бушон, но уви плаща 250 хиляди и навън? Не истината е ,че е платил много повече и най- вероятно ще вазира. Защотото този път няма да му се размине просто са му дали да стяга пътеките!

11

Б.Б.

преди 6 години

-Още един бушон изгоря. Цв. Цв. докарай следващия....

fallback