13

Анонимен

преди 6 години

Много голяма няма що от 20 милиона да подвадиш 250 000 хилки муха те е ухапала е това е корупцията в България, крадеш милиони даваш четвърт милион и си чист като сълза защото всички по веригата на горе им добре дошли по 60 70 хиляди лева, я обратно го взимате в затвора и да връща парите ***.

12

D.K.

преди 6 години

Въпросното лице, краде и лъже от време оной.Когато вчера видях действията на качулките си помислих, да може би ще има справедливост за този бушон, но уви плаща 250 хиляди и навън? Не истината е ,че е платил много повече и най- вероятно ще вазира. Защотото този път няма да му се размине просто са му дали да стяга пътеките!

11

Б.Б.

преди 6 години

-Още един бушон изгоря. Цв. Цв. докарай следващия....

10

Анонимен

преди 6 години

септември бедна община ,икономика никаква , само царевица гледат , акмета плаща огромни суми защо нама зотвор за тия крадльовци

9

от Плевен

преди 6 години

Тоя ще го спасявате ли като наш Делянчо

8

Анонимен

преди 6 години

ТОЯ ХУБАВЕЦ ОТ КЪДЕ ГИ ВАДИ ТИЯ 250 000 БОЙКО ДЕКЛАРИРА ПО МАЛКО ПАРИ ТОЯ ВЗЕМА ПОВЕЧЕ ОТ НЕГО В ЗАТВОРААА

7

Анонимен

преди 6 години

В ЗАТВОРА АКО ИМА ДЪРЖАВА НА МОМЕНТА, ВСИЧКИ КМЕТОВЕ КРАДАТ ОБЩИНСКИТЕ ПОРЪЧКИ ПОЧВАЙТЕ ГИ ДАНС НЕ ДРЕМЕТЕ

6

С ЛЕКА РЪКА

преди 6 години

КОЙ ВАДИ 250 000 ЕЙ ТАКА ......ГАРАНЦИЯ, СТРАХ МЕ Е ДА МИСЛЯ КОЛКО Е ОКРАЛ ......ВЪЖЕТО , СМАЗАНО ТРЕБЕ ДА Е !!!

5

аа

преди 6 години

Хубаво, ама като сте почнали давайте наред. Защо затваряте само такива дето не си снасят на властта. Навсякъде където има обществени поръчки ври и кипи от корупция, давайте наред, не така избирателно!

4

христина николова

преди 6 години

До АнОНИМЕН КАК СЕ ПЛАЩА ТАКЪВ ОТКУП С КМЕТСКА ЗАПЛАТА И В СЕПТЕМВРИ ...СРАМ И ПОЗОР ЗА ТАЗИ ДЪРЖАВА

3

изнервен

преди 6 години

До 1 червен анонимник. Кратуно червено, преди да пишеш злобно и некомпетентно, малко се информирай, а не просто така да си плюеш по презумция. И за Хитрино, и за Бисер вече има обвинени. А този случай в Септември показва, че няма чадър за разни тарикати, които са се промушили, за да цоцат. За разлика от БСП, където си крият мошениците - поздрави от Манол Генов.

2

Атанас

преди 6 години

баси цирка

1

Анонимен

преди 6 години

Цялото правителство да се насочи към Септември !!!! Както в Бисер , много жертви без виновен , както Хитрино , много жертви без виновен ! Всички следи заличени ! Браво герберотъпчета , спасихте Делянчо , ред е на ТОЗИ ! Ще го спаси ТОЙ / вашия КОЙ !!!!