Снимка: архив, Булфото
fallback

Верижна катастрофа между два тежкотоварни камиона и три леки коли е станала при 55 км на автомагистрала "Тракия", в посока към Пловдив, съобщиха от МВР.

Двама души са ранени при сблъсъка и са откарани за преглед в болница.

Сигналът за тежкия инцидент е получен тази сутрин, около 8:15 часа.

Незабавно натам са насочени екипи на полицията и Бърза помощ. Според първоначалните данни, ударът е възникнал между два товарни и три леки автомобила.

Движението в участъка се осъществява само в аварийната лента. Пътни полицаи са на място и подпомагат трафика.

Вероятната причина за сблъсъка е гъстата мъгла в района.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

БиБи

преди 6 години

До Анонимен: Преди 20-ина години в турския Меджлис е бил поставен въпрос как да се победи България без много жертви от турската армия. Та станал тогава един депутат, преселник от България, и обяснил: "На българите не им трябва война - дайте им по един пълен резервоар за колите и за една седмица те ще останат наполовина. И ще загинат най-вече млади хора." Тази констатация важи в още по-голяма степен сега: обърнете внимание как карат тези от провинцията, които работят в София - типични самоубийци

8

Гражданин

преди 6 години

Много неточна информация. Участниците в ПТП-то бяха ТИР, камион и лек автомобил. Камиона се беше ударил в тира, а колата в камиона, като стояха в средна лента. Мъгла в този участък нямаше. Днес БГ проверявайте си информацията.

7

BBBB

преди 6 години

Не само камери-радари трябват.....и камери-мъгла са нужни..........а бе камери камери до дупка и пак същите ще си останем.Оня с клюмналите уши пак по телевизията ще чепка случая, пак на светило ще се прави......

fallback