9

БиБи

преди 6 години

До Анонимен: Преди 20-ина години в турския Меджлис е бил поставен въпрос как да се победи България без много жертви от турската армия. Та станал тогава един депутат, преселник от България, и обяснил: "На българите не им трябва война - дайте им по един пълен резервоар за колите и за една седмица те ще останат наполовина. И ще загинат най-вече млади хора." Тази констатация важи в още по-голяма степен сега: обърнете внимание как карат тези от провинцията, които работят в София - типични самоубийци

8

Гражданин

преди 6 години

Много неточна информация. Участниците в ПТП-то бяха ТИР, камион и лек автомобил. Камиона се беше ударил в тира, а колата в камиона, като стояха в средна лента. Мъгла в този участък нямаше. Днес БГ проверявайте си информацията.

7

BBBB

преди 6 години

Не само камери-радари трябват.....и камери-мъгла са нужни..........а бе камери камери до дупка и пак същите ще си останем.Оня с клюмналите уши пак по телевизията ще чепка случая, пак на светило ще се прави......

6

е те така

преди 6 години

Боцката да постави мощни вентилатори срещу мъглата,нема друг начин.

5

гербисто-патриот

преди 6 години

Причината не е в мъглата, а в хора които нямат нужните добри автомобили. Аз и с 150 да карам пак няма да имам проблем, защото не карам трошка, а ново БМВ. Но *** да обясняваш на хората, всички искат само втора ръка коли да карат.

4

Анонимен

преди 6 години

Причината вероятно е гъстата мъгла ли??? Не мъглата е виновна а задкормилното устройство. Няма как да караш в мъгла с висока скорост! В мъгла при която видимоста е под 100 метра се кара с ниска скорост и повишено внимание. В мъглата на пътя се образува и тънка коричка лед и когато решиш да спираш спирачният път се увеличава двойно. Но това го знаят само умните хора а безмозъчните са на друго мнение. До краят на деня очкавайте още безмозъчни да си потрошат бараките и дано мине без жертви.

3

Коментатор

преди 6 години

Магистрална оргия с камиони и коли

2

Анонимен

преди 6 години

Два ТИР-а и три коли на калъп.......???????????май кой каквото и да прави, някои хора само за едно друго нещо си мислят.

1

Желю Златков

преди 6 години

Само от заглавието на тази информационна бележка може да си направите заключение за професионалните качества на автора. Апелирам да използвате литературен български език, а не уличен жаргон!