Снимка: архив, Булфото
fallback

Още едно момиче, което е бивша ученичка от село Ново Паничарево, обвини в блудство директора на местното училище Христо Радев.

58-годишният директор е обвинен в блудствени действия с 14-годишната Радостина Христова от селото. Показанията на новата свидетелка бяха представени днес в Бургаския окръжен съд, където се гледа мярката за неотклонение на Радев.

Oще по темата
Прокуратурата внесе протест срещу домашния арест на педагога и поиска той да бъде върнат обратно в ареста.

Според прокурор Ангел Ангелов има достатъчно доказателства, които уличавали директора в повдигнатото му обвинение. Ангeлов заяви още, че вероятно срещу Радев ще бъде повдигнато и второ обвинение, но не уточни какво. 

"Всичко срещу мен е скалъпено от няколко ромски фамилии, които се държат помежду си. Аз пари на семейството на Радостина не съм предлагал, но баща й Христо лично ми заяви, че има 10 000 хил. евро и ще ме прати в затвора", каза в съда 58-годишният Радев, цитиран от "24 часа". 

Миналата седмица бе повдигнато обвинение за блудство с непълнолетно момиче на 58-годишния мъж. Тезата на обвинението е, че училищният директор в Ново Паничарево е целувал и галел дупето на 14-годишната Радостина Христова в кабинета си.

Момичето направило не видео, а два аудиозаписа, на които се чувало как моли директора да не го целува и да не се държи с него като с жена.

Майката на момичето разказа, че дъщеря й още миналата година се оплаквала от директора, но в семейството не й повярвали.

До 30 минути съдът ще се произнесе дали ще измени мярката за неотклонение на училищния директор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Руснака

преди 6 години

Да се чува някъде как директора иска да я целува и да и казва колко е красива хубава и как я желае? Да и казва да стои мирно иначе ще я изключи? Да и казва някакви мили работи или да я заплашва? Нищо такова не съм попаднал в медиите а разследването да си свърши работата както трбява. Тогава подвеждащите правосъдието да си понесат наказанието!После директора, от остатъка на живота си ще прекара в доказване на това, че няма сестра, а медиите ще мълчат по въпроса, защото в това няма сензация!

33

Анонимен

преди 6 години

Как пък нито едно скромно момиче не се оплака от директора,а все нахални и отворени ромки?

32

Анонимен

преди 6 години

Защо е бярал момиченцето? Нямало ли е някоя лелка която да!

fallback