Снимка: Пламен Гутинов
fallback

Общ преглед

Един модерен и горд просяк в центъра на Варна! Макар и молещ за милостиня, той се държи на положение – има модерен смартфон и поддържа завидни социални контакти по него.

Мъжът е познат на варненци. Те го виждат от години всеки ден поседнал някъде по пешеходната зона на бул. "Княз Борис I" в морската столица.

Моли за милостиня и спира "работа", само за да проведе телефонен разговор по смартфона си. А кой плаща сметката и какви други скъпи "играчки" притежава "горкият човек" можем само да гадаем, пише информационна агенция "Черно море".

Още новини четете на www.chernomore.bg



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

60

valeri67

преди 6 години

След като няма социална система, нормално е инвалидите да просят, за тях това частно АСП, така е по-добре.За тях това е работа и не изкарват много!

59

Анонимен

преди 6 години

"90% от сервитьорите по заведенията са с по-големи доходи от клиентите си, от които редовно очакват бакшиш"Бакшишът не е задължителен, но като бивш сервитьор, искам да те попитам, кака така се мъкнеш по заведения, ако изкарваш под 300 лева (защото бях осигурен на толкова) ? Надявах се на бакшиш, защото без бакшщиш ... ами гладна смърт, какво да ти кажа. Особено, ако шефа не дава храна на персонала. Някой поне я дават на половин цена.

58

Анонимен

преди 6 години

Ок, а като продаде телефона. колко ще се подобри положението му ? Сигурно с парите ще започне успешен бизнес или ще се запише да учи, та да стане хирург ?Вече стана работата, че да си беде, трябва и обувки да нямаш ...

fallback