Снимка: Пламен Гутинов

Общ преглед

Един модерен и горд просяк в центъра на Варна! Макар и молещ за милостиня, той се държи на положение – има модерен смартфон и поддържа завидни социални контакти по него.

Мъжът е познат на варненци. Те го виждат от години всеки ден поседнал някъде по пешеходната зона на бул. "Княз Борис I" в морската столица.

Моли за милостиня и спира "работа", само за да проведе телефонен разговор по смартфона си. А кой плаща сметката и какви други скъпи "играчки" притежава "горкият човек" можем само да гадаем, пише информационна агенция "Черно море".

Още новини четете на www.chernomore.bg 

Коментари Напиши коментар

62

valeri67

преди 1 година

След като няма социална система, нормално е инвалидите да просят, за тях това частно АСП, така е по-добре.
За тях това е работа и не изкарват много!

61

Анонимен

преди 1 година

"90% от сервитьорите по заведенията са с по-големи доходи от клиентите си, от които редовно очакват бакшиш"

Бакшишът не е задължителен, но като бивш сервитьор, искам да те попитам, кака така се мъкнеш по заведения, ако изкарваш под 300 лева (защото бях осигурен на толкова) ? Надявах се на бакшиш, защото без бакшщиш ... ами гладна смърт, какво да ти кажа. Особено, ако шефа не дава храна на персонала. Някой поне я дават на половин цена.

60

Анонимен

преди 1 година

Ок, а като продаде телефона. колко ще се подобри положението му ? Сигурно с парите ще започне успешен бизнес или ще се запише да учи, та да стане хирург ?

Вече стана работата, че да си беде, трябва и обувки да нямаш ...