60

valeri67

преди 6 години

След като няма социална система, нормално е инвалидите да просят, за тях това частно АСП, така е по-добре.За тях това е работа и не изкарват много!

59

Анонимен

преди 6 години

"90% от сервитьорите по заведенията са с по-големи доходи от клиентите си, от които редовно очакват бакшиш"Бакшишът не е задължителен, но като бивш сервитьор, искам да те попитам, кака така се мъкнеш по заведения, ако изкарваш под 300 лева (защото бях осигурен на толкова) ? Надявах се на бакшиш, защото без бакшщиш ... ами гладна смърт, какво да ти кажа. Особено, ако шефа не дава храна на персонала. Някой поне я дават на половин цена.

58

Анонимен

преди 6 години

Ок, а като продаде телефона. колко ще се подобри положението му ? Сигурно с парите ще започне успешен бизнес или ще се запише да учи, та да стане хирург ?Вече стана работата, че да си беде, трябва и обувки да нямаш ...

57

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 62Стани просяк тогава!

56

Анонимен

преди 6 години

Общоизвестно е,че просяците вадят повече пари от доста работещи.

55

Джедай Мастър

преди 6 години

Чакаме Тиквата да се включи, за да ни обясни как животът ни е безкраен празник под неговото управление, щом и просяците ни са с Айфони.

54

Случаен

преди 6 години

За какво е спорът не разбирам! Умее това да работи човека, виси по цял ден в студ и пек на улицата. Това, че има хубава количка и смартфон значи, че умее да си влага парите в нещо полезно. А какви мързеливци и пияници просят, но влагат парите си в алкохол и цигари! Е, какво ще кажете, аз мисля че все пак този е от по-умните просяци! Така , че не съдете човека, ако искате дайте, ако не подминете, никой не ви кара насила.

53

Анонимен

преди 6 години

Този не е виновен, виновни са кухи *** дето му дават пари. Не можел да си намери работа? И защо да не може? Има хиляди професии за които краката не са му необходими. Ние като общество правим тези хора инвалиди, а те реално могат да бъдат нормални хора, със съвсем нормален живот.

52

Анонимен

преди 6 години

Само инвалидната му количка струва колкото една среден клас кола,жив да го оплачеш

51

риторично

преди 6 години

До Анонимен 16Недейте да завиждате, с този смартфон човека си изкарва и хляба, и цигарите, ракията - цял ден поства коментари в Дневник , Днес и Блиц от името на умните и красивите, десните, успелите и известните.От няколко дена някакъв тука се хвали, че получавал 4800 лв заплата на месец, питаме го- какво работиш, той не казва. Ето кой бил! :)) Хвали властта!

50

Тъпи

преди 6 години

Кой е автора ?Големи ка.*** са журналистите на Днес и Черно море .Горкия човек къде ще го вземат на работа ?Човека се бори за по-добър живот чрез просене за да може да си плати сметките а ка.путите журналисти желаят човека да живее в мизерията без смарт телефон,парно,данъци и др. .Вие журналистите *** сте с комунистически манталитет КА-*** . Вие Журналистите ви пожелавам да станете такива глухи,слепи,без крайници,пълни инвалиди и др.

49

Анонимен

преди 6 години

Изобщо не вярвам да е сакат. Почти всички просяци се правят на такива, а не са.

48

ime

преди 6 години

Баф мааму докъде стигнахме, на сакатите да завиждаме...

47

дедо Ташунко

преди 6 години

Къде са от "Чистотата", за да го изринат в кофите за ***?

46

Анонимен

преди 6 години

Хм , чудя се аз като нямам телефон какъв съм - беден или богат?

45

Анонимен

преди 6 години

Може телефона да му е подарък да наричате просяка модерен и да му завиждате не е добре. Опа дали не е поредната хвалба при Тиквите дори просяците живеят добре имат скъпи телефони станете просяци само ГРОБ. Не помня при Бай Тошо да е имало просяци защо не го настанят във санирано общинско жилище и да му дадат една подкова суджук на човекал

44

Анонимен

преди 6 години

Това момче наистина е сакато и проси от 30 години. Вместо да му завиждаш за телефона се помоли да не си на негово място

43

Анонимен

преди 6 години

Почти всички просяци в инвалидни колички, когато им свърши работното време, стават, сгъват количката и се качват в мерцедеса, с който напускат работното си място. Чак тогава околните разбират, че те не са инвалиди, а измамници.

42

Кръчмаря

преди 6 години

Ами направете снимка на депутат в парламента...Дремят кротко и се събуждат само за да проведат някой разговор по телефона ...Иначе се държат на положение с модерни смартфони. Тези хора са познати на цяла България. Могат да се видят всеки ден в парламента...

41

Иван

преди 6 години

Наско Глобуса, както е известен въпросният просещ във Варна, от години е противоречива фигура. Но едно е сигурно - има физически недъг. Но пошлия опит за ирония на този посредствен сайт за пореден път не им се получи. Особено това с изреждането им е запазена марка, но е изключително посредствено. И още нещо -защо не казвате истината за услугите на България Ер, да не би защото имате едни и същи господари ?