Снимка: архив, Bulphoto
fallback

Арестуваният от Динко наркодилър влизал в училище без да бъде притесняван от охраната, разказаха ученици от СОУ "Васил Левски" в Ямбол.

Освен че предлагал насилствено дрога на ученици, мъжът ги и заплашвал.

Oще по темата

Псувал децата, плашил ги, че ще дойде с пистолет и нож. Единственият мъж в гимназията се оказала учителката по физическо, която изгонила Йордан от сградата, разказва ученичка.

В деня на ареста на Динко - Йордан и други двама мъже вървели зад група ученички. Заплашвали ги. Момичетата се обадили на Динко.

"Просто бях много шашната и знам, че той ще ни помогне", разказва пред Весела Димитрова, едно от момичетата на клипчето.

"Слизайки от колата, виждам трима надрусани. Тръгват те към мене и ми викат "на къв се правиш тука". И ги поошамарих, нормално", разказа Динко.

При последвалата свада започнали да падат наркотици: хероини и метадони, по думите на Динко. Хванал Йордан, но другите избягали.

Йордан е на 34 г., наркозависим. Полицията го задържали, разпитали и освободили. Учениците сега се притесняват за сигурността си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

100

Анонимен

преди 8 години

Защо мен никой не ме гони така да ми предлага наркотици а все аз тря да ги търся?

99

Сим-Саладин

преди 8 години

Да се смееш ли,да плачеш ли?Ха ха ха.Алкохолът и зависимостта не прощават.

98

Ловец на Клошари

преди 8 години

Аз, Ловеца на Клошари, полагам клетва за вярност към Динко БатманЪ!!! Няма да има прошка за всеки, който се опълчи на съюза " Динкf БатманЪ и Ловеца на Клошари "

fallback