100

Анонимен

преди 8 години

Защо мен никой не ме гони така да ми предлага наркотици а все аз тря да ги търся?

99

Сим-Саладин

преди 8 години

Да се смееш ли,да плачеш ли?Ха ха ха.Алкохолът и зависимостта не прощават.

98

Ловец на Клошари

преди 8 години

Аз, Ловеца на Клошари, полагам клетва за вярност към Динко БатманЪ!!! Няма да има прошка за всеки, който се опълчи на съюза " Динкf БатманЪ и Ловеца на Клошари "

97

Анонимен

преди 8 години

отрядник на народна милиия

96

Следващия

преди 8 години

Ами от това може да си направим изводи, какво е доверието в родната ни полиция, щом като децата звънят на познати а не на 112.И са си прави... защо да молиш някого за помощ, като знаеш, че той просто чака да стане 17:00 часа и да си ходи, а шефа му взима рушфети от шефа на дилъра!

95

до данъкоплатец

преди 8 години

Ами заминавай за ямболските села и си плащай данъците на местните бекчета де. Не е трудно, ако наистина го искаш.

94

Анонимен

преди 8 години

Този клоун динку ще яде бой още на Централна гара, ако дойде в София. Ама на село е силен, защото го харесват селяните. За справка-коментарите по-долу.

93

данъкоплатец

преди 8 години

Аз сериозно се замислям, дали да не си плащам данъците на Динко!Той върши работата и на гранична полиция и на редовната полиция! Че и без милиярдни бюджети!

92

ЕКСКЛУЗИВНО!!!

преди 8 години

Златко Баретата и Митьо Очите избягаха от страх, за да не бъдат заловени от обожавания и вече обожествяван от *** "национален герой" Динко БатманЪ!Очаквайте подробности.

91

Сърбия

преди 8 години

Сретан Йосич се закле във вярност към Динко Батмана!!!

90

Анонимен

преди 8 години

Явно наркоманчето е обидило на Динко проститутките и се е стигнало до това тъпо видео.

89

дo 101

преди 8 години

Зависи ти какво очакваш, защото няма разумен и мислещ човек, който да одобрява селските изцепки на някакъв шушумигар, който е възхваляван от други шушумигари. Желаем ти на следващия клип на Динко да си главен герой, той да твърди, че си педофил и слабоумните по форумите да го хвалят. Доказателства за вина явно вече не са необходими.

88

Анонимен

преди 8 години

Заглавия на вестниците в Бг:в. Труд - " Динко Батмана нападна с голи ръци бандата на чуковете"в. Стандарт - " Батмана арестува наркобос 1 с една ръка "в. Капитал " При спецакция на Батмана в студенски град бяха заловени бандата на Райко кръвта"

87

Батман

преди 8 години

хахахахахахаМного правилно казано " *** "! Учителката е изгонила " накродилъра" от училището, а Динко ( батмана ) си е направил клипчето. Това е героична постъпка и трябва медал да му се даде.Като е такъв герои да се кандидатира за кмет на Ямбол или за още по-добре за президент

86

www

преди 8 години

Примерът би бил добър, ако не беше уточнението, че въпросният наркодилър (или по-скоро дългогодишен наркоман, който продава) е бил изгонен от... учителката по физическо. Явно такъв всеки може да го набие, дори сама жена.Предлагам на Динко да "поошамари нормално" Гълъбин Боевски. Той е доста по-як, доста по-известен, доста по-вреден за обществото и най-вече - доста по-опасен от ждроляка в клипчето. Това вече ще е добър пример за подражание.Успех!

85

Анонимен

преди 8 години

Наркотест за Динко и русата му приятелка!!! Чак тогава ми говорете глупости.......Ако в това се е превърнал патриотизма в България, жалко за Левски, Ботев и......... P.S Народ, който избира мутра за премиер и се възхищава на клоуни ( youtube звезди ) го очаква само беди

84

Eми.гранта

преди 8 години

До ЕмигрантаОставил ги е за теб. На теб ще ти е лесно да ги нашамариш виртуално.

83

Анонимен

преди 8 години

Абе тук само наркомани ли пишат?Вместо да поздравят Динко,те го плюят.Ама,че сбъркан народ.Срещу наркодилърите трябва да се бори всеки,кой както може,защото наркоманията се разраства като епидемия,а властта или не иска или не може да се бори с нея.Всеки ден катастрофи с десетки жертви като на война и голяма част от причинилите ги са или пияни или наркомани или с купени книжки или без книжки.Положението е много тревожно и такива като Динко трябва да се поощряват,а не да се ругаят.

82

Анонимен

преди 8 години

Браво Динко!Само не се увличай много,че "полицията,която ни пази",може вместо престъпниците,теб да арестува.

81

Гого

преди 8 години

Този башибозук нямали най - накрая да го направят милиционер та да млъкне!!