Кадър: bTV
fallback

Задръствания на изходите на София и по магистрала "Хемус" белязаха първите часове след края на работния ден преди Великденските празници.

В района на Горубляне в столицата движението беше изключително натоварено, стана ясно от репортаж на bTV.

Oще по темата
Интензивен е и трафикът през граничните пунктове с Гърция, но там няма натрупване на чакащи автомобили.

На автомагистрала ”Хемус” обаче се оформи сериозно задръстване, съобщи ”24 часа”. Причината е стесняване на движението само в едно от платната. По-рано от АПИ съобщиха, че причината е внезапно открита повреда на виадукта между тунелите "Ечемишка" и "Топли дол".

Две леки катастрофи са станали на бул. ”Цариградско шосе“, но при тях няма пострадали, информираха от полицията. Възможни са леки затруднения при преминаването в района.

Около 200 000 коли се очаква да пътуват в празничните дни. Около 110 000 българи пък най-вероятно ще посетят Гърция, а още 540 000 българи ще пътуват във вътрешността на страната.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

bros

преди 7 години

Helloou?!? Hellooou?!? Helloooooooooou?!?В Софе в момента е 28 days later :)

11

Анонимен

преди 7 години

започна голямото кукуригу

10

Стоян

преди 7 години

Не се карайте кой селянин кой не, граждани не останаха. Замислете се за тъпия вожд Боко и неговата клика от управници, за специалистите, които трябва да ви оправят трафика, болниците, заплатите и т.н. Ако направите това усилие, изводите ще ви покажат колко близо сте до господ с тези глупави пожарникари пилотиращи падащ самолет. Весели Празници и Господ да бди над вас!

fallback