12

bros

преди 8 години

Helloou?!? Hellooou?!? Helloooooooooou?!?В Софе в момента е 28 days later :)

11

Анонимен

преди 8 години

започна голямото кукуригу

10

Стоян

преди 8 години

Не се карайте кой селянин кой не, граждани не останаха. Замислете се за тъпия вожд Боко и неговата клика от управници, за специалистите, които трябва да ви оправят трафика, болниците, заплатите и т.н. Ако направите това усилие, изводите ще ви покажат колко близо сте до господ с тези глупави пожарникари пилотиращи падащ самолет. Весели Празници и Господ да бди над вас!

9

Пурко

преди 8 години

Да ме извиняват обаче това задръстване е на влизане в софия не на излизане!!!

8

Анонимен

преди 8 години

Това за пренаселените столици си важи за цял свят! Не само в България, София има много "пришълци" както се изразяват някои под мен! Хората нямат избор, за това са в столицата, а не защото искат да живеят под наем и да дишат мръсен въздух! Нямам нищо против хората идващи в големите градове за да си вадят хляба, но повечето от тях не пазят! Чупят, плюят, хвърлят си *** навсякъде... Селянин вече не е дума за човек идващ от село, а за човек със селски манталитет, който притежават много хора!!!

7

Щирлиц

преди 8 години

Когато София се отърве от пришълците/поне половината/,и останат само местните,хм..***,тогава ще стане отново нормален град за живеене.Това ще стане тогава,когато цялата страна живне поне малко,и то без Чоко,Боко и пр.червени израстъци.Весели празници.

6

Анонимен

преди 8 години

АЗ ОЩЕ СУТРИНТА ВИ КАЗАХ ЧЕ СОФИЙСКИТЕ Г.О.В.ЕДА КАКТО СА ТЪРТИЛИ ДА СЕ СПАСЯВАТ ОТ ГЕТОТО СИ ПОЛОВИНАТА ЩЕ СЕ ИЗТРЕПЯТ ПО ПЪТИЩАТА!

5

Кеф

преди 8 години

Ще си карам утре на спокойствие в сф кеф кеф кеф

4

Шофера

преди 8 години

голяма новина.В белите държави това е ежедневие.

3

Икономов

преди 8 години

Редно е да се въведат изходни визи за напускане на столицата. Може да е просто хартиен документ с печат от началника.За да напуснат града, гражданите ще подават молба до нашите членове и членки. Ще обосноват молбата си със свободен текст. После нашите членове и членки ще преценят обосновката, включително от гледната точка на правилното идеологическо възпитание на молителя. На базата на преценката може да се издаде разрешително за период и време по преценка на началника.

2

смях

преди 8 години

Бедния ратай от коментар едно, без вила, без пари за спа, без кола, без жена ! Ако знам къде ще му хвърля 20 лв си купи 2 кила агнешко !

1

Анонимен

преди 8 години

Гражданьете се изнасят по родните си селца и стана страшно по пътища. Аз като си нямам село ще си стоя в софето и ще се наслаждавам на тишината празните улици булеварди и чистият въздух. А гражданьете да се бутат и да боксуват в задръствнията.