Снимка: Спортен тотализатор
fallback

31-годишен готвач от Пловдив е късметлията, който миналата седмица спечели 5 969 029 лв. от играта "6 от 49" на Българския спортен тотализатор.

85-ият тото милионер в историята и първи за 2016 година работи като готвач в Банско през зимата, а лятото - по морето.

"Приключвам със сезонната работа", коментира пред "Стандарт" Петко Семерджиев. Той играе тото от 8 години с постоянни числа. Някои от тях имат символично значение за него, но други подбира на съвсем случаен принцип. Това е и първата парична печалба от тотализатора за Петко, който смята, че късметът каца веднъж в живота на рамото на човек и именно спечелените близо 6 млн. лева са неговият късмет.

Той е изключително щастлив от случилото се, макар и в началото да не можел да осъзнае, че това е реалност, а след това изпаднал в еуфория. Племенницата му вече на шега го наричала Милионера.

Петко, който не е семеен, очаква сега пред него да се извие опашка от жени. Все още не е решил какво ще прави с парите, но допуска, че може да се занимава с частен бизнес.

"Възможно е и да се опитам да развия верига от ресторанти", уточни късметлията. С част от парите той ще помогне на определен човек, но не обяви точно на кого.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

46

6/49

преди 8 години

Успехи и късмет на Петко,но по новите правила на тотото,ако не се лъжа му се дават накуп само 500хил лв,а вс.следващ месец по 30хил,нещо такова беше.В случая значи не говорим за милионер,а тепърва с времето ще става?

45

АБВ

преди 8 години

До Анонимен 29Не съм сигурен, че това, което казваш е вярно, защото в такъв случай , още при попълването на фиша трябва да бъдем уведомени за тези бъдещи задължения, ако улучим печелившите числа.Но не знам дали е така и няма да споря. Но ако това е вярно - да си хваща пътя и да бяга далече от тук .Докато не са му поискали да направи някое дарение. Освен , ако не вярва на текста на песента на В. Маринов - " нашата полиция ни пази"

44

Анонимен

преди 8 години

Мисля, че за съвет тук е редно да се намеси Минко 47г. ***.

fallback