46

6/49

преди 8 години

Успехи и късмет на Петко,но по новите правила на тотото,ако не се лъжа му се дават накуп само 500хил лв,а вс.следващ месец по 30хил,нещо такова беше.В случая значи не говорим за милионер,а тепърва с времето ще става?

45

АБВ

преди 8 години

До Анонимен 29Не съм сигурен, че това, което казваш е вярно, защото в такъв случай , още при попълването на фиша трябва да бъдем уведомени за тези бъдещи задължения, ако улучим печелившите числа.Но не знам дали е така и няма да споря. Но ако това е вярно - да си хваща пътя и да бяга далече от тук .Докато не са му поискали да направи някое дарение. Освен , ако не вярва на текста на песента на В. Маринов - " нашата полиция ни пази"

44

Анонимен

преди 8 години

Мисля, че за съвет тук е редно да се намеси Минко 47г. ***.

43

Анонимен

преди 8 години

Малко балъчага изглежда,дано ги опази.

42

Анонимен

преди 8 години

Мечтата на всеки разумен богаташ е да се направи на бедняк и така да си спечели жената.Дяда ми едно време с бой с конкуренцията е взел баба ми, а не се пари!

41

Анонимен

преди 8 години

Най - добре е да отиде някъде в чужбина.Да внимава за нови приятели и най - вече приятелки.Много хора сега ще се опитат да намажат.

40

Анонимен

преди 8 години

Точно в чужбина ще го оберат местните наркодилъри.

39

Анонимен

преди 8 години

Петко, наеми си професионална охрана - още днес !

38

Куката

преди 8 години

Ела в нашето заведение....да инвестираш....всичко

37

варна

преди 8 години

При такава печалба. Изпращам Генерално пълномощно на една швейцарска банка. Идва от Цюрих Хер Шмит с предварителни даден от мен фиш и ген. пълномощно, което е в централата на банката. Взема т.нар Чек снимат го 3 4 пъти и се прибира в Цюрих. Аз след това си плащам хонорара на банката за извършената от тях услуга, оставям 70% от спечелената сума за депозит. Останалото за мен....Животът започва. Тук за 1 седмица ще дойдат поне 3 4 престъпни групи за да ти отрежат я ухо я нещо друго.

36

Анонимен

преди 8 години

Я сега всеки нормален средностатистически българин да си помисли какво ще стане ако спечели близо 6 млн лева. Само го забележете как позира най нормални все едно е спечелил 3 - ка от тотото. Бас държа, че това момче са му дали 200 000 лева и останалото е послужило за препиране на някой бизнес. Даже сериозно се говори, че идват разни чичковци и ти "купуват" фиша за 1 - 2 млн лева за да оправдаят техни "дупки". Ако не съм прав...Да му е честито

35

Анонимен

преди 8 години

Българите са специалисти по даване на акъл. Доказателство са повечето коментари. Особено много акъл дават за управлението на чуждите пари. Ако момчето има малко ще се консултира със специалисти как да инвестира. Това, че си готвач не означава, че успешно ще управлява верига от ресторанти.

34

Анонимен

преди 8 години

петко петко,тъй ще те измислят че не да ти ги вземат а ти ще ги дадеш доброволно,ако не изчезнеш извън граница разбира се.

33

Анонимен

преди 8 години

Да е жив и здрав, ще я дочака опашката от жени и какви ли не други, но не би било зле да задели няколкостотин хиляди и да си купи акции от някоя сериозна охранителна фирма.

32

zelka

преди 8 години

гледам в другите коментари, защо си е дал името и пр.... за не знаещите. от тотото вече ЗАДЪЛЖИТЕЛНО обявяват имената и снимки на спечелилите джакпод. това е отскоро и няма кинти ако не се съгласиш на снимка :)

31

Ангел

преди 8 години

Браво Петко .Пази се повече от Жени отколкото от Мутри .Съвет от мен и успех :)

30

Анонимен

преди 8 години

Аз ако спечеля от тотото в България, първата ми работа ще е да емигрирам ...

29

Анонимен

преди 8 години

До АБВИ аз се чудех по едно време защо все показват спечелилите от разни лотарии или тото, но после прочетох някъде, че има такава клауза : за да си получиш печалбата, трябва да направиш реклама - да те покажат, да обявят сумата, която си спечелил, да съобщят името ти и друга информация за теб, което според мен е безумие, но такива са правилата. Така че не е негово желанието да се показва вероятно, но ако иска парите, ще си носи и рисковете.

28

Народна поговорка

преди 8 години

Петима мутри Петко чакат

27

Анонимен

преди 8 години

абе и аз да бях не особено интелигентен,ама да имах 6 млн