Снимка: Нова телевизия
fallback

Тир беше заснет да се движи в насрещното движение на магистрала "Тракия". Товарният автомобил дори се движи в лентата за изпреварване, съобщава Нова телевизия.

Oще по темата

"Хора, давате ли си сметка какво може да причините на невинните хора срещу вас?! Ако не ви е жал за другите, то какво ще кажете, ако вашите деца шофират срещу такива убийци на пътя?! Докога?!", пише авторът на снимката.

Само преди броени дни парламентарната комисия за транспорт прие законодателни промени, предвиждащи глоба до 3000 лв. за шофиране в насрещното. Към момента глобада е между 20 и 150 лв.

Новите мерки включват и двойно по-високи глоби за шофьорите, които карат след употреба на алкохол и упойващи вещества или без книжка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Неразбирко

преди 8 години

На много места липсват знаци и маркировки и много лесно може да се озовеш в насрещното на магистралата. Не шофьорът е за бой, за бой са тези, които не са поставили знаци и маркировки, както и тези, които тук врещят против шофьора убиец и не виждат, че и той е жертва, а не убиец.

15

Анонимен

преди 8 години

Леле, Боже! Господ да ме пази да не се срещам с такива! Представям си какво ще стане ако този налети с този ТИР на някой невинен. :(( КОЙ ИМ ДАВА КНИЖКИ НА ТИЯ?!

14

Анонимен

преди 8 години

До ИЛИЯН НИКОЛОВ. Не шофьорът не е виновен, всеки кара по магистралата в насрещното, само той е в правилната посока. Предполагам се е и чудил защо всички са в насрещното! Пътната мрежа не позволява много изпреварвания в насрещното, обратни завои и т.н., но е факт, че е пълно с психопати-камикадзета!

fallback