16

Неразбирко

преди 8 години

На много места липсват знаци и маркировки и много лесно може да се озовеш в насрещното на магистралата. Не шофьорът е за бой, за бой са тези, които не са поставили знаци и маркировки, както и тези, които тук врещят против шофьора убиец и не виждат, че и той е жертва, а не убиец.

15

Анонимен

преди 8 години

Леле, Боже! Господ да ме пази да не се срещам с такива! Представям си какво ще стане ако този налети с този ТИР на някой невинен. :(( КОЙ ИМ ДАВА КНИЖКИ НА ТИЯ?!

14

Анонимен

преди 8 години

До ИЛИЯН НИКОЛОВ. Не шофьорът не е виновен, всеки кара по магистралата в насрещното, само той е в правилната посока. Предполагам се е и чудил защо всички са в насрещното! Пътната мрежа не позволява много изпреварвания в насрещното, обратни завои и т.н., но е факт, че е пълно с психопати-камикадзета!

13

Анонимен

преди 8 години

Много е вероятно да е липсвал знак.

12

Анонимен

преди 8 години

Много неадекватни коментарии. Само Илиян е помислил, преди да пише. Първият въпрос е как този ТИР се е озовал в насрещното на магистралата? Вероятните отговори са, че пак КАТ го е насочил в насрещното или че пътните знаци или маркировка са го насочили към насрещното. Шофьорът да е сбъркал е малко вероятно.

11

Анонимен

преди 8 години

Дали пътната мрежа го позволявала....Бе този кара по магистрала в насрещното посред бял ден и дали шофьора е виновен.А дали ако ти прасна един зад врата и ти взема книжката ще разбереш че тоя е убиец?!?

10

ИЛИЯН НИКОЛОВ

преди 8 години

А, дали шофьорът е виновен!?Как е възможно пътната мрежа да го позволява...Безумия много!

9

да...

преди 8 години

една майка имала 3 сина - като пораснали първите двама станали хора, ама третото-изтърсака- още от малко си било идиотче и станало шофьор....

8

Анонимен

преди 8 години

Аххх да ми беше паднал....съд ли? 112 ли? полиция? Щях да ги извикам малко по късно,да го съберат...

7

Иво

преди 8 години

Най-големият абсурд е, че мислят да увеличат глобата. Шофьор, който кара в насрещното (особено в конкретния случай по автомагистрала) трябва задължително да бъде лишен от правото да управлява ППС. Недопустимо е да направиш такава грешка и да вземеш решение да продължиш да караш в насрещното - това те прави реално камикадзе и правото ти да управляваш ППС трябва да бъде отнето!

6

xph

преди 8 години

Ясно личи че ТИР-а е с реклами по него на мляко ДОМЛЯН, да потърсят отговорност на фирмата...

5

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 5И как ще му строшиш главата? Като спре и като ти излезе насреща един двуметров слабоумен чичак, най-много той да те помлати. Има си полиция за тея работи. Снимаш и веднага звъниш на 112. Ако пък полицията не може да си върши работата, направете закона като е в Щатите, всеки да си носи пищова в джоба и сами ще си я оправим държавата.

4

Анонимен

преди 8 години

150 глоба за един тир бълха го ухапала.

3

Анонимен

преди 8 години

Тези трябва да ги съдят по графа "опит за предумишлено убийство", не за по закона за пътищата.

2

...

преди 8 години

Тоя дето е снимал. Що не го е изчакал да напусне магистралата и направо да снима номера на камиона? Тогава подава сигнала в полицията и тоя м.алоумник с камиона отнася глоба и отнемане на книжката... както и да бъде осъден за опит за убийство. Щото да караш камион в насрещното и то по магистрала, си е опит за убийство на хора които се движат по правилата...

1

Джихадисти

преди 8 години

Колкото един народ става по-*** толкова повече не спазва праввилата.- Объркал се бил. М испираш в аварината слагаш триъгълника и звъниш на КАТ и полицията за ескорт.-Се да не те глобят, караш в насрещното ,утрепваш някой и това за 1000 лева глоба.