31

анонимен

преди 8 години

какво прави сам в българия това е терорист

30

Анонимен

преди 8 години

Ще му се разминеСега го лекуваме безплатно

29

Някаф там

преди 8 години

Мой познат беше на обучение в Англия и една вечер излезли с колегите, сред които имало и англичани, на бар и започнали да си разказват пиянски случки. Единият от колегите му, англичанин, разказал, как майка му една вечер се напила и влязла в стаята му, отворила вратата на гардероба и се изпикала на земята, пожелала му лека нощ и си излязла. Друг пък разказал, как цялото семейство се изпонапили като прасета и доведеният му брат се изпикал на главата на майка му и всички много се смяли...

28

Анонимен

преди 8 години

няма страшно ,нашите съдии ще му влязат в положението късмет е извадил ,че не е в друга страна

27

ТРАКИЯ ЗАВИНАГИ!

преди 8 години

Сега оная английската вещица Лизабет ще се обади да го пуснат и случая приключва.Слънчев бряг и София отдавна са сборище на всички наркомани и *** от половината свят.До тука я докараха държавата да ги е страх родителите ни и възрастните хора да излизат по улицата.Всичко започва от София там е станало невъзможно за обикновенните хора да живеят нормално.Навсякъде те гледат охранени дебелаци и *** от къде ли не.Обществото ни е болно от ПРОСТОТИЯ и ЛАКОМИЯ това е жалката истина!!!

26

65789765

преди 8 години

От един спийд НИЩО няма да му стане, дори да е пил и алкохол. Само ще стане прекалено разговорлив и ще му се разхожда или танцува. Определено е смесил огромни количества най-различни забранени вещества.

25

Чичко Сталин

преди 8 години

По морето редовно стават подобни случки ама то вече е нормално. Тук на море идват най-големите буклуци от Англия,Германия и Русия понеже им е евтино, могат да друсат яко и да правят каквото си искат без последствия. Цялото черноморие вече е като сметище, то като се замисля навсякъде е така. Какъвто народа такава държавата !

24

Абориген

преди 8 години

До bobyБи трябвало да му се поиска да възстанови щетите в пълен размер плюс глоба от поне 100 000 паунда и тогаз да видим дали ще му се прииска да повтори "подвига" си и здравословната комбинация от амфетки и алкохол...А да, и да стои тук докато изпълни задълженията си към България и ищците...Може и в панделата, там може да Го "тренират" колкото му душа сака...

23

Анонимен

преди 8 години

Къв англичанин е тоя, прилича на арабин.

22

111

преди 8 години

uslovna...

21

Анонимен

преди 8 години

Журналистите ! Вие още малко и герой ще го изкарате тоя пиян и дрогиран английски мотокарист. Толкова много внимание не бива да се отделя на такива долни ***. За тях си има полиция, прокуратура, съд, арест, затвор, глоби и т.н. НАГРАДИ и приключения !

20

чичо полицай

преди 8 години

Според мене амфетите още не са го отпуснали и вероятно ще продължи да се удря сам в главата докато е в ареста.

19

Егати

преди 8 години

А как щеше да липсва някой баща на децата си, и на родителите си, ако този беше убил някой с мотокара ? Хайде малко в затвора да влезе, стига с тая хуманност !

18

Анонимен

преди 8 години

Изобщо не съм изненадан, още в деня, в който вилня очаквах, че на следващия ден ще играе изтърканата театрална постановка колко объркан бил, как не бил на сбе си и как му липсвали децата...Сега следва британците да поискат да излежи присъдата си на острова, само за да го помилва кралицата още на летището. Тя дъртата чупакабра така награждава гражданите си ако са вършили зулуми в България, точно като онова рижаво * Шийлдс.

17

Ха-Ха-Ха

преди 8 години

Като видях - "Джон Кери смесил анаболи, дрога и доста алкохол" , си викам - Ааа, хванаха го най-после!" То пък се оказа друг Джон Кери...

16

справедливия Джо

преди 8 години

Джон Кери е ясен. А какво правим с пласьорите на наркотици и амфетамини в Слънчев бряг. Орден Стара Планина ли ще им даваме???

15

Пешо

преди 8 години

Тоя заслужава системен бой и дълъг затвор за да се научи. Идват тука тия скапаняци и си мислят, че всичко им е позволено!

14

Анонимен

преди 8 години

Никакъв боец не е бил тоя, не е участвал в нито един мма бой, просто е анаболен културист. Сега от посолството на нейно величество ще звъннат на нашето послушно президентче и набързо ще го освжбодят, даже може и извинение

13

Пишчо

преди 8 години

" живеят в Щеймбридж " Щеймбридж...... Щеймбридж...... Щеймбридж... Щейм :D

12

Димо

преди 8 години

Ама полицайчетата, как си глътнаха езиците, "момче,какво правиш", само дето не ги разгащи и прочие.