Снимка: архив Булфото
fallback

Трима души са загинали, а 14 са ранени при катастрофи по пътищата на страната през изминалото денонощие, съобщава пресцентърът на МВР.

Един от ранените е с опасност за живота.

В София са станали 4 тежки катастрофи с един загинал и трима ранени.

Статистиката на МВР сочи, че от началото на годината при пътно-транспортни произшествия са загубили живота си 484 души, а над 6200 са ранените.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Факт

преди 8 години

Без жертви няма да минем, при сегашният неработещ КАТ. Безмислените приказки за манталитет или за морал, ценности и култура колко години вече не намаляват загиналите, ранените, катастрофите и нарушенията? Българинът като излезе извън България е примерен шофьор, докато в България всички шофьори правят много нарушения, вкл. и тези шофьори, които са от други държави, като Германия, Франция, Швейцария. Къде е разликата? За всеки нормален човек разликата е ясна - в България КАТ не работи и е вреден.

7

Анонимен

преди 8 години

А ламбаростатистиците твърдяха, че за миналата година жертвите били 280. Сега до началото на септември пък станаха 484, до края на годината като нищо ще ги закръглим 700-800.

6

Анонимен

преди 8 години

Нали заради това светнахме фаровете, за да се нацелваме по-добре и да няма тежко ранени, а направо в моргата. Така се облекчава социалната система.

fallback