Снимка: архив, Булфото
fallback

През нощта над по-голямата част от страната ще е ясно и тихо. Утре отново ще е слънчево и горещо. Над западните райони от страната облачността временно ще се увеличи.

Ще духа слаб, в Източна България до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са между 32 и 37 градуса.

По Черноморието ще е слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са от 26 до 28 градуса. Температура на морската вода ще е 24-27 градуса. Вълнение на морето ще е около 2 бала.

Над планините ще е слънчево с временни увеличения на облачността. Ще духа до умерен, предимно източен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 25 градуса, на 2000 метра - около 20 градуса.

И през следващите дни времето ще бъде слънчево и горещо. Максималните температури ще са предимно между 32 и 37 градуса.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 8 години

***, декември, януари и февруари като е зима всеки ден трябва да е минус 20 и да има виелици. Какво като е лято?! Това не е бг лято,а африканско лято. Къде са ми летните бури, гръмотевиците? Вчера беше свети Илия и народа го е наричал повелителя на гръмотевиците. Явно едно време е валяло ,а сега не. Защо?! Защото се използва климатично оръжие, за да ни се говори за глобалното затопляне. Колко са жертвите на жегите вече с инсулти и инфаркти спестили пенсии на държавата?

7

Devil-Jin

преди 8 години

Зимата ревете студено да свършва зимата,сега ревете горещо ви е.По добре горещо отколкото студено.

6

мдаааа

преди 8 години

ще започна да се притеснявам , когато през декември стане по 37 градуса , а дотогава - повечко вода ще се пие

fallback