8

Анонимен

преди 8 години

***, декември, януари и февруари като е зима всеки ден трябва да е минус 20 и да има виелици. Какво като е лято?! Това не е бг лято,а африканско лято. Къде са ми летните бури, гръмотевиците? Вчера беше свети Илия и народа го е наричал повелителя на гръмотевиците. Явно едно време е валяло ,а сега не. Защо?! Защото се използва климатично оръжие, за да ни се говори за глобалното затопляне. Колко са жертвите на жегите вече с инсулти и инфаркти спестили пенсии на държавата?

7

Devil-Jin

преди 8 години

Зимата ревете студено да свършва зимата,сега ревете горещо ви е.По добре горещо отколкото студено.

6

мдаааа

преди 8 години

ще започна да се притеснявам , когато през декември стане по 37 градуса , а дотогава - повечко вода ще се пие

5

Анонимен

преди 8 години

Че сняг ли искате да ринете-жътва е

4

Анонимен

преди 8 години

Ми в разгара на лятото сме бе ***! Какви температури очаквате, за да има "спасение"?? Ей аман от глупави статии!

3

Анонимен

преди 8 години

До 2Пръскат те теб извънземните....

2

Нострадамус

преди 8 години

Годините замърсяване в името на парите започват да показват своя резултат........ Адски жеги , страховити бури , жестоки студове , много земетресения........... И това е само началото....... Този процес едва ли вече може да бъде спрян........... Краят е ясен ! Въпроса е........ КОГА ?!?!............ След като сме толкова *** да НЕ си пазим мястото , където живеем..... Самата Планета ще ни види сметката рано или късно ! :( ....... БОГ ДА НИ Е НА ПОМОЩ !!!

1

БГ Депутат

преди 8 години

И кво от тва?!?! В луксозния ми апартамент в "Лозенец" си имам климатик........ В служебната си кола - имам климатик........ в личния си джип - също имам климатик........ В Народното Събрание също има климатици......... Макар че там ходя само да пийна кафенце с "колегите"... да чуя клюките.... и да си взема "минималната заплата" от 6000 лева БЕЗ БОНУСИТЕ..... В апартамента ми в затворен тип КООПЕРАЦИЯ в Слънчев Бряг също има климатик... Така че... ЖЕГАТА НЕ МЕ ПРИТЕСНЯВА ОСОБЕНО !!! :) :) :) ..