Снимка: архив, Булфото
fallback

Състоянието на 3-годишната Алиса, която падна с майка си от петия етаж на жилищна сграда в Бургас, се стабилизира, съобщи bTV.

Както Dnes.bg писа, снощи малко след 18 часа руската гражданка Александра Нани скочи заедно с детето си от петия етаж и почина.

Лекарите в бургаската болница са извършили операция на ръката на малката Алиса. Тя има черепно-мозъчна травма и множество наранявания, но е в съзнание.

Прокуратурата работи по няколко версии за смъртта на Александра Нани. От полицията съобщават, че се води разследване както за убийство, така и за склоняване към самоубийство.

В момента се извършва аутопсия на загиналата жена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Mitio

преди 9 години

СЕКТА!В Русия има най много секти на глава от населението.Всички са психясали и зомбирани.

10

Анонимен

преди 9 години

Има много гнило тук! Според познатите/съседите и тя е била стабилна психически и изведнъж се мята ЗАЕДНО С ДЕТЕТО си. Виждал съм самоубийства на хора с деца, ама никой не повлича детето със себе си. Сега разбира се не се изключва и жената да е патологичен психопат (така да се изразя) и затова да не и личало, но малко ме съмнява. Добре, че детето е оцеляло. Като се пооправи ще има да разказва.

9

Анонимен

преди 9 години

Не те знам защк тяка защитаваш рускините.ЗитавЙ Българките.Какво си давш *** по наем.Знаеш ли колко рускини се разполагат в Бг и създават неописуеми проблеми на Българки.Ще дойде Рускиня за са изгонят Българки? Ти как я мислиштази работа.Има Българки приятелки с рускини.Но,от човек до човек има разлика без значение от коя народност са.

fallback