11

Mitio

преди 9 години

СЕКТА!В Русия има най много секти на глава от населението.Всички са психясали и зомбирани.

10

Анонимен

преди 9 години

Има много гнило тук! Според познатите/съседите и тя е била стабилна психически и изведнъж се мята ЗАЕДНО С ДЕТЕТО си. Виждал съм самоубийства на хора с деца, ама никой не повлича детето със себе си. Сега разбира се не се изключва и жената да е патологичен психопат (така да се изразя) и затова да не и личало, но малко ме съмнява. Добре, че детето е оцеляло. Като се пооправи ще има да разказва.

9

Анонимен

преди 9 години

Не те знам защк тяка защитаваш рускините.ЗитавЙ Българките.Какво си давш *** по наем.Знаеш ли колко рускини се разполагат в Бг и създават неописуеми проблеми на Българки.Ще дойде Рускиня за са изгонят Българки? Ти как я мислиштази работа.Има Българки приятелки с рускини.Но,от човек до човек има разлика без значение от коя народност са.

8

Анонимен

преди 9 години

До BulgataniНещо Google translate не се справя добре, а?

7

Bulgatani

преди 9 години

До Анонимен. 10 Кой каза , който каза, че тази жена е конфликтираща личност?И което е източник на информацията си? А Вие не искате ли да мамят следствие? Това е напразно, няма да работи!

6

Bulgatani

преди 9 години

До Анонимен 6 "Създавала неприятности на съседи... Мизерия, бъзпаричие, глад"... Кой каза тва? Когато? На кого? Източникът на информацията?

5

Bulgatani

преди 9 години

До неучуден 4 Ало, " неучуден", не си ли уморен изливане всички замерсявания на Русия? Ако искаш да бъде наистина учуден, да погледнеш в криминалната хроника на майка-България.

4

Анонимен

преди 9 години

Поне този сериал на ужасите да приключи,че ще има и други !

3

неучуден

преди 9 години

Русия стигна дъното - нормално е гражданите й да изперколясат съвсем.Алкохол, СПИН, самоубийства, убийства, къс живот - Русия е черен шампион по всички дисциплини!Дано Бог отърве горките руснаци от Путин скоро!

2

Bulgatani

преди 9 години

Това беше убийство или склоняване к самоубийство - нали, това е становище на разследоването днес? Хора, моля ви, чакате малко, не бързайте да говорите лошо за мъртвите, това е голям грях! Мъртвите не могат да се защитят!

1

Анонимен

преди 9 години

Детенцето е починало ...........