Снимка: Булфото, ахрив
fallback

Открито е тяло на още една жертва на потопа във варненския квартал "Аспарухово", съобщават от местната полиция.

По неофициална информация тялото е на дете. То е намерено на ул. "Гривица" при почистване на съборена къща, но не се знае дали е на издирвания 6-годишен Марин, или на някой друг. 

Oще по темата
Работници насипват чакъл, тъй като наоколо има много кал, за да могат да извадят тялото, съобщава БНР.

Малкият Марин  изчезна на 19-и юни вечерта, когато приливна вълна от 2-3 метра заля кв. "Аспарухово". Сестра му, 3-годишната Жана, също бе в неизвестност, но трупът й беше открит на 23 юни. 

Роднините на 6-годишното момче протестираха заради това, че тялото му все още не е намерено и не могат да го погребат според християнския обичай. Те блокираха за кратко движението по Аспаруховия мост, като заявиха, че са готови на крайности, ако детето не бъде намерено.

Разрушителният потоп във Варна отне живота на 12 души, сред които три деца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

!

преди 9 години

Как не ви е срам! Загинало е дете. А вие си играете още на етноси и дрънкате врели- некипели. Същите сте по манталитет като онези, от които толкова много желаете да се откроите.

11

Анонимен

преди 9 години

Ами бабата, която ги повлече да блокират моста - едва на 38 г., но с десет деца и три внучета, работела еди каква си в Германия и им пращала пари, е няма такъв отврат!!! Сега ще мирясат, зорът им беше, че няма ли труп - няма 10 000 лв.

10

Анонимен

преди 9 години

Айде да се успокои , откриха и ***.

fallback