12

!

преди 10 години

Как не ви е срам! Загинало е дете. А вие си играете още на етноси и дрънкате врели- некипели. Същите сте по манталитет като онези, от които толкова много желаете да се откроите.

11

Анонимен

преди 10 години

Ами бабата, която ги повлече да блокират моста - едва на 38 г., но с десет деца и три внучета, работела еди каква си в Германия и им пращала пари, е няма такъв отврат!!! Сега ще мирясат, зорът им беше, че няма ли труп - няма 10 000 лв.

10

Анонимен

преди 10 години

Айде да се успокои , откриха и ***.

9

Анонимен

преди 10 години

Правителството, което уби най много деца в историята на България при управлението си!

8

kiril

преди 10 години

само да ви кажа че жертвите са много повече от 12 но пак се опитват и медии и държава да ни заблуди аз съм от варна и знам за поне 20 загинали само в една къща има 7 загинали е една кола са 4 на центара една майка с дете и още поне 8 други на различни места а жертвите си стоят все 12 как става така незнам **** държавата

7

Гб

преди 10 години

Най-голямото природно и икономическо бедствие за България е *** ската излет, за едно *** част, държавата дава пари като за 5 българската. От малки увисва на бюджета и данъкоплатците на вратовете

6

Анонимен

преди 10 години

Nezakonnite kashti i smetishteto ne sa napravini prez poslednata godina. Oresharski gi e zavaril no i toi nishto ne napravi za tiahnoto sabarane kakto nishto ne napravi da sprat maichinstva i pomoshti za *** za da sprat da rajdat i da tejat na glavite ni.

5

?

преди 10 години

До ИСТИНАТА СЕ КРИЕАми след като мъжа ви е бил свидетел какво чака?!?!

4

Анонимен

преди 10 години

До АнонименДо 2 и до 4 Наистина сме за смях, ама като цяло ситуацията не е смешна, трагична е. И то не това, че е имало силен дъжд, а това как оставяме *** да ръководят тая държава, как за тях няма закони и най - вече как си страдаме заради тях, но хич не ни пука.

3

Анонимен

преди 10 години

До ИСТИНАТА СЕ КРИЕЗлатни Ви уста, госпожо!!! Не можете да си представите какъв емоционален оргазъм получих, когато прочетох "50 трупа", защото знам, че всички са ***. Лично на мен дъждовното време много ми пречи, работата ми като цяло е две трети под открито небе, но нямам нищо против още много такива потопи, стига да не засегнат изчезващия български етнос.Хубав ден и благодаря за добрата вест!

2

Анонимен

преди 10 години

Защо почистват, а не съборят всичко, нали така или иначе всичко там е незаконно. Много по лесно ще стане. Нещо май не мога да ги схвана правилно тея новини и като цяло идеята им.

1

Алов

преди 10 години

Е, край на протестите )) Как да не знаят Марин ли е или не е? Не си ли знае името?