Снимка: БТА

50-годишният бизнесмен Стефан Вълков е загиналият в река Чая. Мъжът е собственик на асеновградска фирма за печки. От полицията разследват инцидента, като не коментират версиите.

Джипът на бизнесмена падна в река Чая в района на Нареченски бани в събота сутринта. Преди няколко месеца в същата река падна кола с четирима студенти от Пловдив, които загинаха на място.

Още по темата
Сигналът за падналия джип в реката е постъпил на телефон 112 минути след 8 часа сутринта. Колата е пътувала от Смолян към Асеновград и е излязла от пътя на 500 метра преди Наречен.

Незабавно на мястото са изпратени водолази и пожарникари от Асеновград, които след няколко часа успяха да извадят трупа и автомобила от бързотечащите води с дълбочина над 2 метра.

„Джипът е паднал в реката, един загинал има вътре в колата, но не е ясно кога е паднала колата, защото няма очевидец на катастрофата”, заяви пред Dnes.bg  Димитър Бришимов, началник на група "Спасителна дейност".

На място пристигнаха съпругата и дъщерята на загиналия бизнесмен, които не пожелаха да говорят за трагедията. Няколко часа пътят остана блокиран в едната посока, а движението се извършваше само в едната лента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase