42

Edi

преди 10 години

Хора, недейте така. Пътят е много, много лош. И добър шофьор да си пак можеш да се утрепеш там. Друг е въпросът, че има и пишлемета, дето карат като бесни из ония завои и ако някой иде насреща просто е абсурд да се реагира навреме. Баба и дядо, лека им пръст, живееха в Наречен и често ни се е случвало да пътуваме натам. Не един *** сме видели по пътя и не една катастрофа. Бог да го прости човека, без време си е отишъл.

41

Коментирайте, моля

преди 10 години

Още един за когото преходът завърши...ХХΙ век. Реформа до реформа, многопартийна система, пазарна икономика, независима съдебна власт, свободна преса и пр. Държава членка на ЕС, НАТО, МВФ и пр. развива бизнес с печки за *** и съчки...

40

Калин

преди 10 години

Карам си новия джип за 100 000 лв. , кротко и спокойно с 30 км/ч, мотора с 200 к/с но аз не карам бързо.По едно време изскочи стадо охлюви , и за препускаха по пътя .И аз да не ги ударя рязко у дясно, но там имало река и се наложи да поплувам, така ми се размина .А за случая, дано господ да му прости всички грехове, всички ги имаме.Бъдете по-добри, всичко се връща в живота .

39

Анонимен

преди 10 години

За съжаление никой на пътя не е застрахован!Пешеходец,пътник,шофьор...риск има винаги,без значение бизнесмен ли си или работник.Този път си е опасен,особено ако е мокър или заснежен,има много участъци близо до реката и те почти винаги са влажни сутрин и вечер.Да почива в мир душата му!

38

Narechen

преди 10 години

Onzi den patuvah po tozi pat.Da vnimavat vsichki pri dajd ste stane mnogo opasno.Ste padat mnogo kamani.

37

Анонимен

преди 10 години

Хората са много глупави! Как може да поверяват живота си на някаква тенекия с 4 гуми ,пък била тя и скъпа...

36

Асеновград

преди 10 години

Не петнете паметта на човека! Завиждате, че бил с джип, карал бързо и тн..възможно е да, но пътя е много лош и тая прогнила "ограда" с колело ще я бутнеш..Лоша дума не е казана за негов града, а той е малък..всичко се знае. Давал еработа със законен бизнес..виновен ли е, че е печелил и карал джип..засрамете се!Поставете са на мястото на близките ако ви видят коментарите..казвам ви хора ще причините болка със злобата си.

35

Анонимен

преди 10 години

За съжаление скоростта убива. Точно на този път се нагледах на майстори с мощни коли. Бог а го прости човека, но всеки трябва да знае, че се кара с разумна скорост. Който иска да се прави на майстор да ходи на специалните писти за това.

34

Анонимен

преди 10 години

Абе,наредете бетонни ежове край пътя и стига са се хвърляли вече.....

33

shouse

преди 10 години

Ако полиция и прокоратура си беха свършили работата в гнездото на осите,,НАРЕЧЕНСКИ БАНИ''.Където ,,масажистките'' са по 40-60лв. а за цяля нощ по120-200лв,сега човекът щеше да е жив.Има ли още някой да не знае за какво се ходи на ,,НАРЕЧИНСКИ БАНИ'' .

32

кантонера

преди 10 години

Мантинела има(ше). 20 метра, ама колата на Стефан я отнесе

31

Анонимен

преди 10 години

Според мен са му помогнали балканджийте!

30

Анонимен

преди 10 години

Фаровете светелили са му ?

29

Анонимен

преди 10 години

Жалко за човека!Пътя наистина е труден (въпреки, че го харесвам) и трябва да се внимава.

28

м.к

преди 10 години

За един живот живян достойно.За един човек прекрасен и обичан.За едно сърце голямо, всеотдайно.Никога забрава няма!Напусна ни един безкрайно добър човек с любещо сърце.Ще ни липсваш!Почивай в мир!м.к работник

27

мдааа

преди 10 години

Бизнесмен с джип???Работата е ясна.Някой хора обаче твърде късно разбират,че безсмъртието е мит!Писнало ми е от такива.Избиват комплексите на пътя,агресивни и безпардони са.Резулата от това е виден.Не пожелавам на никого такава участ,но някак си не ми е жал за тоя.

26

Коментатор

преди 10 години

Добре че се стопли че народа щеше да умре от студ без печки.

25

Анонимен

преди 10 години

Много тъжна картинка на нас българите не ни трябват войни стига като даваме над 600 човека жертви всяка година. И забелязвам че каквито и действия да предприемат кат тази статистика не се променя. Най лошото е че шофьорите които се смятат за безсмъртни отнемат и невинни животи които са спазвали цял живот правилата свършват нелепо в някоя канавка

24

Анна

преди 10 години

Не желая зло никому,съболезнования на близките,но нека се позамислят така наречените бизнесмени.Повечето си мислят че са вечни....

23

m.k

преди 10 години

Напусна ни един безкрайно добър човек с любещо сърце.Ще ни липсваш!Почивай в мир!м.к