Снимка: архив, Булфото
fallback

Автобусите на фирмата-концесионер на автогарата в Гоце Делчев са изправни, минават технически прегледи поне два пъти годишно, а този, от който преди два дни в движение падна 28-годишната Гергана, е излязъл от цялостен ремонт седмица преди инцидента. Това твърди пред bTV собственикът на фирмата.

Той продължава да стои зад тезата, че вратата се е отворила след завъртането на ключ, с който вратата се отваря ръчно. Учениците обаче са категорични, че единствено шофьорът е пипал този ключ, защото той е много високо.

Oще по темата
Собственикът твърди, че непрекъснато се интересува от състоянието на Гергана, чийто крака бяха премазани под гумите на рейса след падането в движение. Младата жена беше оперирана в „Пирогов” в четвъртък. Собственикът на фирмата е заявил готовност да поеме всички разходи за лечението й.

Междувременно вчера десетки ученици, които ежедневно пътуват за училище с автобусите на фирмата, протестираха на автогарата в Гоце Делчев. Младежите ще продължат акциите си, като имат пълната подкрепа на родителите си, които ще излязат заедно с тях в петък.

Няколко ученици разказаха в ефира на предаването „Тази сутрин”, че това не е първият подобен инцидент, но това е първият случай, получил медийно внимание заради трагичния край.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

струма

преди 10 години

Шофьор на скандалната фирма Динамо заряза пътници на студа заради глобаИван Петров, 31 януари 2014 12:46, Гледания8 Коментари0Увеличи текстаНамали текста10 лева глобиха шофьор на фирма Динамо след проверка на ДАИ. Водачът на автобуса по линията Огняновски бани- Гоце Делчев е бил спрян в 12.05 днес. Проверяващите констатирали, че рейсът се движи без наличие на обезопасителен триъгълник, за което съставили акт. Това вбесило шофьора, който без да му мигне окото, изоставил пътниците в студа

10

Анонимен

преди 10 години

ДАЛИ Е БИЛА ПРОВЕРЕНА ЗА АЛКОХОЛ И НАРКОТИЦИ И КОЛКО ЧЕСТО Е ПОСЕЩАВАЛА ПСИХИАТРИЯТА

9

Анонимен

преди 10 години

типичната българска компетентност

fallback