11

струма

преди 10 години

Шофьор на скандалната фирма Динамо заряза пътници на студа заради глобаИван Петров, 31 януари 2014 12:46, Гледания8 Коментари0Увеличи текстаНамали текста10 лева глобиха шофьор на фирма Динамо след проверка на ДАИ. Водачът на автобуса по линията Огняновски бани- Гоце Делчев е бил спрян в 12.05 днес. Проверяващите констатирали, че рейсът се движи без наличие на обезопасителен триъгълник, за което съставили акт. Това вбесило шофьора, който без да му мигне окото, изоставил пътниците в студа

10

Анонимен

преди 10 години

ДАЛИ Е БИЛА ПРОВЕРЕНА ЗА АЛКОХОЛ И НАРКОТИЦИ И КОЛКО ЧЕСТО Е ПОСЕЩАВАЛА ПСИХИАТРИЯТА

9

Анонимен

преди 10 години

типичната българска компетентност

8

Анонимен

преди 10 години

"е излязъл от цялостен ремонт седмица преди инцидента."---Представи си! Също като оня на който му бяха отказали спирачките и прегази една камара народ... И той беше минал "преглед" и "ремонт" и всичко беше "изправно"...Не е важно дали по документи автобуса е изправен. По-важното е че на практика не е. И съответно - ИМА ОТГОВОРНИ за това - собственикът на фирмата.НЕ шофьора.

7

гошко тошков

преди 10 години

днес към 7,30 на спирка младост пазара 314 пристигна с отворена задна врата като спря я затвори като тръгна я отвори....

6

St. John Red

преди 10 години

До Анонимен 5Е как кой ги проверява? Някой едва избутал до 8-ми клас, а после изтикан до 12-ти, за да не закрият училището. Това е матряла, всеки да се спасява по единично.

5

Анонимен

преди 10 години

Как се минава в БГ тех. преглед. След катастрофа и очевидна причина неизправност има ли пострадали проверяващи пунктове, сервизи. Кой ремонтира автомобилите, тези хора обучени ли са, професионалисти ли са? Когато няма правила и всеки си прави каквото си иска и няма наказания, за съжаление нищо няма да се промени.

4

Анонимен

преди 10 години

Да погледнем истината в очите! Орешарски е виновен! Оставка, окупация!

3

ivan

преди 10 години

Durjavata e razhlabena otvsqkude bulgaria e samo na karta a inache za nishto i nikade q nqma.

2

!!!

преди 10 години

Жената да ги съди за физически и психически щети!

1

kaizer

преди 10 години

Ама никой не се съмнява в това, че е бил изправен. То в българия всичко е проверено, точно и работещо докато не стане белята. И обикновено няма виновен.