Игор Шабов нямал намерение да скача, а да протестира. Снимка: БТА
fallback

Нетрадиционен протест с искане за оставка на кабинета "Орешарски" вдигна на крак редица служби. Игор Шабов - финалист в първия сезон на "Гласът на България", успял да "пробие" охраната на ТЕЦ "Земляне" и да се качи на комина на централата, съобщава пресцентърът на МВР.

Сигналът за протеста е подаден в 12.55 часа, а на мястото освен екипи на МВР вече има лекари и психолози.

Засега мъжът обявил, че иска оставка на правителството и нямал намерение да скача. Първоначалните данни сочат, че той се е качил по стълбата на комина.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

118

Анонимен

преди 10 години

Ей такива направо да ги затварят в лудницата ,няма само да ги гоним да ги сваляме от тук и от там!!! Ако толкова му се скачаше да беше скочил пет пъти , а не да прави панаири.

117

Анонимен

преди 10 години

Като данъкоплатец аз питам кой плаща за охраната на протестите и се надявам да има и парламентарно питане. Като Софиянец питам и градските съветници като се издава разрешение за протест, събират ли се пари от заявителя за охраната, за затрудненията в обществения и личнич транспорт и личните затруднения на Софиянци!Безплатно е само сиренцето в капана за мишки та питам изисква ли се от заявителите заплащане и в какъв размер. Като честен данъкоплатец не съм съгласен това да е от моя джоб

116

Анонимен

преди 10 години

Никои не е накарал насилствено този пикльо да се качва на комина,поради което задължително трябва да се плати всички разходи за свалянето му от комина.Ако ли е накаран от Маричков,разходите да се поемат от него.Хората не плащат данъци за прищевки на откачалки.

fallback