118

Анонимен

преди 10 години

Ей такива направо да ги затварят в лудницата ,няма само да ги гоним да ги сваляме от тук и от там!!! Ако толкова му се скачаше да беше скочил пет пъти , а не да прави панаири.

117

Анонимен

преди 10 години

Като данъкоплатец аз питам кой плаща за охраната на протестите и се надявам да има и парламентарно питане. Като Софиянец питам и градските съветници като се издава разрешение за протест, събират ли се пари от заявителя за охраната, за затрудненията в обществения и личнич транспорт и личните затруднения на Софиянци!Безплатно е само сиренцето в капана за мишки та питам изисква ли се от заявителите заплащане и в какъв размер. Като честен данъкоплатец не съм съгласен това да е от моя джоб

116

Анонимен

преди 10 години

Никои не е накарал насилствено този пикльо да се качва на комина,поради което задължително трябва да се плати всички разходи за свалянето му от комина.Ако ли е накаран от Маричков,разходите да се поемат от него.Хората не плащат данъци за прищевки на откачалки.

115

банкеръ

преди 10 години

Сега прокуратурата да не го бави хич.Има достатъчно членове от закона нарушени за да бъде съден по бързата процедура ефективно.Това си е терор отвсякъде.Ако всеки гамен трябва да бъде свалян от екип от 100 души 20 журналисти сме *ти държавата.Само заплатите на тези хора за деня са повече от парите дето този *** е изкарал с работа през живота си.Бог да пази България.

114

Анонимен

преди 10 години

А защо не скочи, или дай да вдигаме аларма, вижте какъв голям герой съм, същият като Едвин Сугарев, оня пак гладува белки го забележат, предния път той гладува 5 дни, а после като стана по неговата Бългрите гладувт, фалираха и закриха каквото видяха.

113

Анонимен

преди 10 години

За 200 лева един ненормалник се покачи на комина на ТЕЦ "Земляне".А за 500 лева къдели ще се покачи?Навярно на *** на Боко Тиквата.Аман от психопати...

112

Анонимен

преди 10 години

протест - цирк герберски

111

Анонимен

преди 10 години

До БЪЛГАРИНabe hodi si vzemi lekarstvata....

110

Аз

преди 10 години

Ко? Не! А-а-ве ей, пръдлльо!

109

b2

преди 10 години

Докато Игор Шабов се качи и слезе на 150-метровия комин на ТЕЦ Земляне в знак на недоволство срещу кабинета, се оказа, че само 9 процента от българите искат Пламен Орешарски за премиер!Жалка работа!Ако е човек с чест и достойнство, като прочете тези данни и разбере, че огромното мнозинство - 91% от България по един или друг начин не го иска за министър-председател - Орешарски сам ще поиска да се хвърли от комина на същия ТЕЦ такова недоверие и недоволство има срещу него, че достоен човек

108

ВИЕ МИ СЕ СВЯТ

преди 10 години

ИГОР" ШИБОВ "ЛИ СЕ КАЗВА - ЧЕ ТОЯ НЕНОРМАЛНИК С ПРАВО СИ НОСИ ИМЕТО ! ТОЯ ,СИГУРНО Е СТРОИЛ НЯКАКВИ КОМИНЧЕТА И МОЖЕ ДА СЕ КАТЕРИ БЕЗ ДА МУ СЕ ВИЕ СВЯТ . СИГУРНО Е ПОЛУЧАВАЛ МНОГО ПОВЕЧЕ ПАРИ , ОТ ТЕЗИ ,КОИТО СА МУ ДАЛИ СЕГА СЕДЕСАРО-ГЕРБЕРИТЕ ,НО ЯВНО ЯКО СА ГО ПОМПАЛИ С ДРОГА ,ЗА ДА СЕ КАЧИ ТАМ !

107

Анонимен

преди 10 години

ОЩЕ ЛИ НЕ Е СКОЧИЛ....ЕДИН *** ПО МАЛКО....И ОТ КЪДЕ Е ТОЗИ...ШАБОВ..РУСКА ШАБАНКА ЛИ Е...

106

Me

преди 10 години

Дано скочи-един *** по-малко да тежи на Майката-Земя! :)))

105

Анонимен

преди 10 години

ооххххх....исрах се! И аз протестирам, ама не съм толкова голям *** като повода за стятията.

104

Анонимен

преди 10 години

Още едно потвърждение ,че няма читави на протестите само откачалки.

103

Анонимен

преди 10 години

хептен на детска градина го обърнаха протеста.Стига с тия призиви за анархия бе !!!Ми утре българските турци от кърджали ще кажат - ние искаме в Турция? Ко праим?Ще седнем да ревем що нямало държава - ми нали това искаме, да няма?

102

Cleo

преди 10 години

Хайде сега както е в цивилизованите държави да му връчат сметката за полицейските и медицински разходи. Ако няма с какво да плати - да чисти градинките с *** 1 година без надница.Защо трябва тези от нас които плащаме данъци да плащат за такива безработни откачалки?

101

haha

преди 10 години

Oshte kato prochetoh imeto se setih koi e Igor..... Ne moga da powqrwam che e padnal tolkowa nisko! Opaaaa ama toi se bil kachil :))))))

100

бай Петко

преди 10 години

А бе смотан, изчанчен шматарок, като си се качил защо искаш някой да те свали. Защо не изчака да падне правителството, че да те свалят като чируз на пролет !

99

простак

преди 10 години

Утре за по интересно някой от протестиращите може да ми се качи на ***