Снимка: ОДМВР-Добрич
fallback

Полицията в Добрич издирва 13-годишно момиче, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Добрич.

По молба на близките полицията издирва Златина Жикова Иванова. На 4 юни тази година момичето е тръгнало за училище и оттогава е в неизвестност.

Златина е на видима възраст 13-14 години, висока е 160 см, слабо телосложение, тъмнокафява коса до раменете.
В деня на изчезването е била облечена с червена блуза с къс ръкав, червено джинсово яке и сини дънки, обута с черни обувки. Носи пъстра раница в лилави и сиви цветове.

Хората, които имат информация за търсеното момиче, могат да помогнат за издирването й, като позвънят на тел. 112, в ОД на МВР Добрич, тел. 058 /658 311 или в най-близкото полицейско поделение.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Анонимен

преди 10 години

До . (коментар 33) Колкото и да не си доволен... Истина си е ИСТИНА... Днешната младеж се разгонва от детска възраст... Не си заслужава да го приемате толкова на вътре защото вие ПЛЮС от това НЯМА да видите... знам го от личен опит! А и хората щом казват че със съгласието на родителите спи с 30 годишни, представи си... и това че след няколко дена подават жалба че е изчезнала - не ви ли говори нещо... ?

27

.

преди 10 години

Как може този ПУСТ народ да плюе всичко, що види... Ако е нещо хубаво, веднага се разваля.. Ако е лошо, вместо да си замълчиш.. защото видиш ли, може да се случи и на твоето дете.. Веднага, ***.. Порили я били.. ЛУДИ ЛИ СТЕ БЕ ???? Политиката ни била зле.. А народа.. Само злоба, САМО!!!!!! .......

26

preta

преди 10 години

Дъщеря ми е на 14г. и учи последна година в ОУ"Христо Смирненски"Добрич,попитах я дали е чувала за този случай и отговора и беше "Златина е от нашето училище,6 клас е и ходи само с някакви 30-годишни,затова не се учудвам"Явно тук не става въпрос за отвличане,а просто е избягала.

fallback