28

Анонимен

преди 10 години

До . (коментар 33) Колкото и да не си доволен... Истина си е ИСТИНА... Днешната младеж се разгонва от детска възраст... Не си заслужава да го приемате толкова на вътре защото вие ПЛЮС от това НЯМА да видите... знам го от личен опит! А и хората щом казват че със съгласието на родителите спи с 30 годишни, представи си... и това че след няколко дена подават жалба че е изчезнала - не ви ли говори нещо... ?

27

.

преди 10 години

Как може този ПУСТ народ да плюе всичко, що види... Ако е нещо хубаво, веднага се разваля.. Ако е лошо, вместо да си замълчиш.. защото видиш ли, може да се случи и на твоето дете.. Веднага, ***.. Порили я били.. ЛУДИ ЛИ СТЕ БЕ ???? Политиката ни била зле.. А народа.. Само злоба, САМО!!!!!! .......

26

preta

преди 10 години

Дъщеря ми е на 14г. и учи последна година в ОУ"Христо Смирненски"Добрич,попитах я дали е чувала за този случай и отговора и беше "Златина е от нашето училище,6 клас е и ходи само с някакви 30-годишни,затова не се учудвам"Явно тук не става въпрос за отвличане,а просто е избягала.

25

Honorik

преди 10 години

Дано я намерят жива и здрава!Защо чак сега я обявяват за издирване?Така се губи много ценно време.Господ да е с нея!

24

Решение:

преди 10 години

По телефонната клетка могат да проследят къде и с кого се е виждала, кой е бил наоколо когато е изчезнала и т.н. Истината е, че на ченгетата и властимащите не им пука, а на тези които им пука и могат да свършат биват премахвани. Някой виждал ли е как комунист се страхува от умен човек - като дявол от тяман. Тей само само от онези оловните разбират по 0.90лв. парчето

23

Elle

преди 10 години

Този материал е за да се даде гласност и да се помогне в откриването на детето! Ако можете помогнете и не пишете негативизми!

22

Анонимен

преди 10 години

Господ да пази детето и дано я намерят жива, здрава и невредима. А всички, които пишете глупости и обръщате на политика новината - помислете дали един ден това няма да се случи и на вас и тогава как ще се чувствате?

21

Анонимен

преди 10 години

Абе какви хора има немога да повярвам :( Защо говорите така за едно невинно дете,нали и вие може да сте родители след време.Как може грам съчувствие да нямате.И тази статия е пусната за да се помогне не за разни *** да се правят на многознайковци.

20

Алов

преди 10 години

Или е станала *** или и нея като Мирослава ще я изровят в някво дере ,ако естествено преди това кучета не и разнесат кокалите.

19

Пъзел

преди 10 години

КОЙ Е НА ВЛАСТ???? Питам и отговор не искам!И по-лошо ще става, но защо обикновения народ трябва да страда.Да страдат тези които са гласували за червената пасмина!

18

будали

преди 10 години

Абе какво ми цъкате минуси, работи като сервитьорка, само секс ви е в главата ей. Видяхте хубаво момиче и веднага само едното нещо може да си помислите тц-тц-тц

17

Анонимен

преди 10 години

ДАНО БОГ ТЕ ПАЗИ ДЕТЕ ,ВРАЗУМИСЕ И СЕ ПРИБЕРИ ,ЧЕ НИКОЯ МАЙКА НЕ ЗАСЛУЖАВА ТОВА

16

до 22 и 23

преди 10 години

Ти си абсолютно *** ***. Спри да се пишеш простоиите и направи услуга на всички ни като НИКОГА не излизаш от къщи!! Ясно?Дано успеят да намерят детето.

15

Анонимен

преди 10 години

А ПЪК ГЕРДАНА , САМО ЗА УЛИЦАТА СТАВА

14

Анонимен

преди 10 години

НА 16 ГОД ,А ПРИЛИЧА НА 26 ГОД ОТ ЧЕРВИЛО И ГРИМ ,ОТДЕЛНО ЧЕ ВЕЖИ НЯМА ,ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯТА

13

az

преди 10 години

в България трябва да има непрекъснат контрол над децата до 16 г. и възрастен придружител на улицата

12

Анонимен

преди 10 години

добре дошли в тайния свят на държавната проституция - винаги когато има нужда от нови момичета има достатъчно полицаи, които да си затворят очите. Истинската цел на полицията е да пази властимащите от народния гняв, не да дири изчезнали българчета

11

aнонимен

преди 10 години

РОДИТЕЛИТЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАТ ЗА ДЕТЕТО СИ .ВИЕ ВМЕСТО ДА ПИШЕТЕ ХУБАВИ ДУМИ ЧЕ ЩЕ СЕ НАМЕРИ И Т.Н. ОБВИНЯВАТЕ ПАРТИИ ЗА ТИЯ РАБОТИ ИМА СИ ДРУГИ САЙТОВЕ НЕДЕЙТЕ ДА БЪДЕТЕ ТОЛКОВА ЖЕСТОКИ

10

Анонимен

преди 10 години

Не че нещо, ама кой си оскубва така веждите на 13 години...?!

9

Анонимен

преди 10 години

До hiЕ, много просто парче си, ама много !