Снимка: YouTube
fallback

Вътрешна проверка за изясняване обстоятелствата около инцидента, възникнал между участници в протестно шествие вчера на бул. “Мария Луиза”, е започната в ОДМВР - Варна, съобщиха от пресслужбата на полицията.

Млад варненец си тръгна с разбит нос и аркада след инцидента. Той се опитал да защити възрастен човек, чийто плакат срещу кмета Кирил Йорданов е бил скъсан.

Установен е служителят на ОДМВР-Варна, който е присъствал в близост до мястото на спречкване между протестиращи, при което е нанесен удар в лицето на участника в протестите. Свидетели на инцидента веднага посочили извършителя на стоящия наблизо полицай. “Добре”, отговорил служителят на реда и стоял, без да помръдне. Няколко протестиращи повикали негови колеги.

Oще по темата
“Дойдоха двама полицаи да ме питат какво стана и защо по лицето ми има кръв. Казах им, че са се сетили да питат”, разказа пострадалият мъж по-рано.  

Заради данните, че полицейският служител не е използвал правомощията, дадени му от Закона за МВР, за да установи извършителя на деянието, спрямо него ще бъдат приложени съответните дисциплинарни мерки.

В интернет се появи и видеоклип от скандалната случка, в който се вижда и реакцията (или по-скоро липсата на такава) на варненския полицай, който казва само "Добре."
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

109

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 114правят го, за да изместят вниманието от истинския проблем

108

Непознат

преди 11 години

Бой само счупете им носовете.С голям мерак избрахте Бойко за да ядете бой сега УРАААА

107

Анонимен

преди 11 години

Всички реват долу ***.Ами тая *** Иван Петров нали е човек на комунистите.Като го пратихте в София да ви преставлява,все едно пратихте представител на ***.Кой създаде ***.Ами ***.Затова ако искате да живеете в свободен град подпалете комунистическите *** и продължете с ***.Иначе всичко губи смисъл.*** е раково образувание.Докато ги има Варна ще върви само надолу.Докато властва БСП ще просперира и ***.Ами нали те перат парите на ***.Свободна Варна-без БСП!

fallback