109

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 114правят го, за да изместят вниманието от истинския проблем

108

Непознат

преди 11 години

Бой само счупете им носовете.С голям мерак избрахте Бойко за да ядете бой сега УРАААА

107

Анонимен

преди 11 години

Всички реват долу ***.Ами тая *** Иван Петров нали е човек на комунистите.Като го пратихте в София да ви преставлява,все едно пратихте представител на ***.Кой създаде ***.Ами ***.Затова ако искате да живеете в свободен град подпалете комунистическите *** и продължете с ***.Иначе всичко губи смисъл.*** е раково образувание.Докато ги има Варна ще върви само надолу.Докато властва БСП ще просперира и ***.Ами нали те перат парите на ***.Свободна Варна-без БСП!

106

Анонимен

преди 11 години

Какво ни занимават с наказанието на полицая, важно е по-скоро, побойниците да бъдат наказани според закона, а полицая, полицая като е страхлив, да си смени професията...

105

МИШКИ!!!!

преди 11 години

Долни мишки еййй видят ли две мутри и се ***! В същото време си лапат заплатите наготово !

104

поздрави

преди 11 години

До ККККпреди 22 часаПравилно е постъпил полицая-каквото и да направи,все ще има някой *** недоволен.Пък и революция без кръв не може.***Поздрави *** и й кажи че много я обичам.

103

"Хейтър"?

преди 11 години

Интересно ми е защо сте наслагали минусите на #94? Абсолютно е прав. Жените винаги гравитират около парите, а те не са в заварчиците и шлосерите. Това е и голяма част от проблема ни, лицемерието на протестиращите. Или вярвате, че онова, русичкото с хубавото дупе, дето държеше плаката пред полицаите, след протеста се прибира у дома, хапва хляб и салам и си ляга? Не, 100% *** неистово на чалга в някоя дискотека и се сваля с някоя от така омразните ви *** мутри!

102

Анонимен

преди 11 години

кога се заговори за *** в народното събрание?никогаполитиците са с ***.ПОЛИЦИЯТА ПАЗИ ПОЛИТИЦИТЕ....АКО НЕ БЕШЕ ПОЛИЦИЯТА -ДОСЕГА СЕ БЯХМЕ ОПРАВИЛИ!!!!дообре!

101

Чукачев

преди 11 години

Сега започвам да се замислям, дали охранителна фирма БГ СОД-Варна не са и те от ***.За тази година все още не са ни давали заплати,а парите са им преведени от общината. Май че и ние работим за мутри.

100

Albert Einstein

преди 11 години

"В държава на овци управляват вълците"Алберт Айнщайн

99

Анонимен

преди 11 години

"Сила и Съгласие".Пък как са ги измислили бе.Като по учебник за млади рекетьори.

98

до 102

преди 11 години

Kaк ще са 'ваши' милиционерите ?! И последния *** във Варна знае, че всички БОПаджии, всички шефове, зам. шефове, началници на сектори и т.н. са на заплата към ***. А по-надъханите полицаи ходят редовно да тренират при тях в спорните клубове с тайни мечти някой да ги забележи и да станат доверени хора на който трябва. Ти да не мислиш, че с 650-700 лева се купува кола, апартамент се изплаща + телефони, кабелна-интернет, храна, жена, деца.. Айде пак си помисли твои ли са милиционерите ?

97

а

преди 11 години

всеки да се зареди с камъни за следващите протести и ако им стиска да дийдат

96

акуд

преди 11 години

дам ще го преместят от една канцелария в друга

95

Анонимен

преди 11 години

фирми на ***:зърнения и винарския бизнестелевизия М-САТ радио Алфавестник "Черно море" Наскоро започнаха голям проект наречен Алея Първа ХимимпортЦентрална Кооперативна Банка (ЦКБ)застрахователната компания Армеецпенсионните фондове (Сила и Съгласие)самолетен превозвач в България Хемус Еър,авиокомпания VIAGGIO"Холдинг Варна""България Ер"и много други фирми...........

94

zezo-mezo

преди 11 години

ATAKA

93

Мафия

преди 11 години

***-аджийските мутри бият хората, нашите миуционери викат "добре"!

92

Питащ

преди 11 години

До где няма публично наградени с камъни нещата няма да оправят.Могат ли 300000 варненци да заличат ***?Могат.... но искат ли?

91

Анонимен

преди 11 години

"Заради данните, че полицейският служител не е използвал правомощията, дадени му от Закона за МВР" Абе какви правомощия питам? това не са ли задълженията му , щото правомощията ти си избираш дали да ги ползваш или не.

90

Бобо

преди 11 години

Кирил Йорданов работи за ***, плаката е срещу ***.Побойникът е на ***.Недейте да шикалкавите, че плакатът е срещу Кирил Йорданов...Той е пионка.ЗатовА ГЕРБ не издигнаха техен кандидат за кмет.Защото градът е на ***.Бойко престъпника никога няма да направи нищо защото сам той е мутра.*** ги има не от 6-7 години,а от началото на 90те.Пребиваха хора и крадяха бизнеси.Те са пиавици в тялото на обществото ни и ни трябва помощ да се справим с тях.Долу ***. Нека има държава най-накрая.