Снимка: Архив Булфото
fallback

Самоличността на втория късметлия, който спечели близо 5 млн. лв., вече е разкрита, убедени са от ТВ7. Те научили, че това е 83-годишният жител на Бобошево на име Димитър Въжарски.

На 18 ноември двама души извадиха страхотен късмет и уцелиха комбинацията на второ теглене на играта 6/49. Печелившите фишове бяха пуснати в Перник и Бобошево. Така щастливите податели си поделиха рекордната сума от 9 472 606 лева. Това прави по 4 млн. 736 хил. на човек. Фишът от Бобошево е бил с обикновена комбинация, струващ 2,80 лв.

Единият от тотомилионерите - Росен Русимов от Перник, не се посвени да разкрие самоличността си пред медиите, но другият печеливш предпочете да остане в анонимност. 

Oще по темата

Въпреки това от ТВ7 са убедени, че късметлията е 83-годишният Димитър Въжарски от Бобошево. Той е получил парите си още преди Нова година. Всички в Бобошево се радвали, че милионите са отишли при техния съгражданин. Убедени са, че скоро Въжарски и семейството му ще започнат да демонстрират благосъстоянието си.

Семейството почерпило съседите си с бонбони, но не казали какъв е поводът. Ден преди Нова година те заминали за София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

Анонимен

преди 11 години

Да спечелиш толкова пари в България си е направо опасно. Аз съм против такива големи печалби, вместо да ти оправят живота, може да се порстиш с него и да си навлечеш само проблеми. Най-добре е даде възможност на повече хора да спечелят по-малки суми. Следно около 100-150 хиляди лв., всеки би се зарадвал и ще усети радостта от тези пари. Бях чела една статия, където няколко тото милионера в САЩ, казваха, че по-съжалявам, че са спечелили тези пари и че са им донесли само нещастие.

36

Баба Тотка

преди 11 години

Сега пък 83 годишен дядо е тото милионер. Абе, 7 дни вие като изтърсите някоя тъпотия да ли ви верваме, а? Оня пернишки разбойник препра там едни парички и вие сега мажете да замажете далаверите на тотализатора. По Господари на Ефира веднъж показаха един дето си беше спечелил честно печалбата от тото 5 от 35, некви си 20-30 хиляди и така и не му ги дадоха, та 5 милиона на 83 годишен дедка ше дадат. Ако е спечелил наистина нали на Боце мутрите ше идат с него в тотализатора да си получат кинтите.

35

Анонимен

преди 11 години

До KretiНяма да убият никого,ама като почнат едни навлеци,едни роднини и приятели,за които човекът не е и подозирал,че съществуват............е,тия и такива като тях ще му отровят животеца !

fallback