37

Анонимен

преди 11 години

Да спечелиш толкова пари в България си е направо опасно. Аз съм против такива големи печалби, вместо да ти оправят живота, може да се порстиш с него и да си навлечеш само проблеми. Най-добре е даде възможност на повече хора да спечелят по-малки суми. Следно около 100-150 хиляди лв., всеки би се зарадвал и ще усети радостта от тези пари. Бях чела една статия, където няколко тото милионера в САЩ, казваха, че по-съжалявам, че са спечелили тези пари и че са им донесли само нещастие.

36

Баба Тотка

преди 11 години

Сега пък 83 годишен дядо е тото милионер. Абе, 7 дни вие като изтърсите някоя тъпотия да ли ви верваме, а? Оня пернишки разбойник препра там едни парички и вие сега мажете да замажете далаверите на тотализатора. По Господари на Ефира веднъж показаха един дето си беше спечелил честно печалбата от тото 5 от 35, некви си 20-30 хиляди и така и не му ги дадоха, та 5 милиона на 83 годишен дедка ше дадат. Ако е спечелил наистина нали на Боце мутрите ше идат с него в тотализатора да си получат кинтите.

35

Анонимен

преди 11 години

До KretiНяма да убият никого,ама като почнат едни навлеци,едни роднини и приятели,за които човекът не е и подозирал,че съществуват............е,тия и такива като тях ще му отровят животеца !

34

Анонимен

преди 11 години

Попитали един възрастен човек спечелил джакпота какво ще прави с парите си,а той отговорил:ще построя една обществена тоалетна да ми пи..ят на късмета.

33

тъпанари

преди 11 години

ТВ 7 - мекерета...

32

ЧИНГЕНЕ САЛИ

преди 11 години

КЮЧЕК : ТОТО МИЛИОНЕР НА 83 Г.ХАЙДИ ДЯДО КРИВОКРАКЯ ЗАТРАКАЙ ТРАКА-ТРАКВЪПРЕКИ ТЕЗИ 4 МИЛИОНА ИЗТЪРВАЛ СИ ВЕЧЕ ВРЕМЕТО ЗА КУПОНА !ПРИПЕВ:ДА СА ТИ ЧЕСТИТИ ДЯДО БЕЛОБРАДИНЕ ТИ ЗАВИЖДАМЕ БЪЛГАРИТЕ МЛАДИНИЙ НЕ ГЛЕДАМЕ В ЧУЖДАТА ПАНИЦА"С ДОБРОДЕТЕЛ ПЪЛНА Е НАШАТА ДУШИЦА"ИНСТРУМЕНТАРА С КЛАРНЕТ /КАБАДАН/ ГО ЗНАЕТЕ ДОЛУ-ГОРЕ.ДА НЕ МЕ ИЗТРИЕТЕ ЕЙ ,ЗНАМ ,ЧЕ МРАЗИТЕ ЧАЛГА ,АМА КВО ДА НАПРАВЯ ,СЪРЦЕ МИ *** НЕ СЕ ВЪЗДЪРЖА И РЕШИХ ДА ПОЗДРАВЯ ДЯДОТО С ЕДИН КЮЧЕН !

31

анекдот

преди 11 години

дедо направи една тоалетна в центыра на градчето че да ти ак-т на кысмета . ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ ДА ГИ ХАРЧИШ - другото беше шега - края на един стар виц

30

Анонимен

преди 11 години

ЧЕСТИТИ ДА СА МУ .... ДОЧАКАЛ СИ Е ПЕЧАЛБАТА ЧОВЕКА , СЕГА ДА ИМ СЕ РАДВА И ДА ПЛАТИ НА НЯКОЙ ДА ГО ОХРАНЯВА ....

29

Azz

преди 11 години

журналисти-***, я кажете кому е интересно кой точно е спечелил милионите? дали са тия дето искат да им ги вземат чрез заплахи, отвличания и пр. мутренски приоми? нещастници, защо слугувате на престъпниците? нормалните хора не ни пука кой е спечелил - да е жив и здрав човека и толкоз!

28

Мултак

преди 11 години

Странното е, че все са свързани лица с Ковачки, и после в'ервайте на БСТ - ами как да стане, свършиха будалите!:) :) :)

27

Анонимен

преди 11 години

Горкия, няма да може да им се нарадва, защото ще му ги вземат

26

Иван Пешев

преди 11 години

Защо не дадете данните на собственика на ИНВЕСТОР или на шефа на тотото както и справки от банковите им сметки , и престанете да цензурирате

25

ЧИНГЕНЕ САЛИ

преди 11 години

В града се радвали на късмета на съгражданина сиАЗ ЛИЧНО ПРЕЗ ЦЯЛАТА СИ СЪВЕСТЕН ЖИВОТ НЕ СЪМ ВИЖДАЛ БЪЛГАРИН ДА СЕ РАДВА НА КЪСМЕТА НА ДРУГ ! АЗ СЪМ ЛИ НЕНОРМАЛЕН ИЛИ ТЕЗИ ДЕТО СА ПИСАЛИ ЗАГЛАВИЕТО ?!

24

Анонимен

преди 11 години

Регистрацийката за гласуване май отпадна,а??СМЕШНИЦИ.Останахте ли си само вие,а?Западна ви бизнесчето.......ХА-ХА-ХА.И пак ще ви пада.Така както пада рейтинга на Тиквата така и вие си ОТИВАТЕ в небитието *** от ивестор.бг да го Ибъ.

23

Анонимен

преди 11 години

Този е толкова "господин" колкото аз съм Майкъл Джексън.В този сайт се оливат от простотия.Явно пишещите новините са толкова диви селяни та чак оглупели от селяния.

22

Мафията

преди 11 години

Защото, след като го знаем вече кой е, за него само в минало време...

21

Алов

преди 11 години

На този старец за какво му са толкова пари !? В гроба ли ще ги носи ? Да си остави 200 лева за погребение и другите да ги върне.

20

Онуфри

преди 11 години

А, сега, понеже е ударил джакпота, стана 'господин'. Това е похвално, но само искам да ви обърна внимание, че ако беше направил някоя глупост, щеше да е 'дядо'.

19

Анонимен

преди 11 години

защо "бил" ???

18

до 16

преди 11 години

Човека отива в София да си вземе печалбата от централата на тотото...