fallback

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

До №19

преди 11 години

Никой никого не каар ан сила за помага!Който иска намира начин, който не иска намира оправдание.Българинът може да е робска душица и инертно стадо, Но Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СЪСТПРАДАТЕЛЕН и винаги откликва на такива кампании. Хората са го казали "отиди при беден да те нахрани и богат да ти даде ъкъл".А за проблемите с монополисти и мизерни заплати като сме такива *** и покорни, инертни душици сами сме си виновни.

21

Руми

преди 11 години

Аз съм с това заболяване направо е ад болки по ставите и изкривявания имунитета се обръща срещу собственото си тяло предизвиква възпаление на ставите На ЕНБРЕЛ съм вече 2 години струва 2277лв касата го поема на 100% това е един от биологичните медикаменти за които ревматолозите казват че лечението с тези лекарства е мерцедеса в ревматологията Може да е ново лекарство и касата да не го изплаща

20

sante_dog

преди 11 години

Лекарството струва толкова - ок. Защо не се поема от НЗОК обаче? С какво хората с редки заболявания са по виновни от другите - Примерно инсулинът се поема, а това лекарство не - Не мисля че за инсулин отиват по малко пари - или касата се грижи само за хората с евтини лекарства... Знаете ли колко редки лекарства се поемат от здравното осигуряване в Испания примерно - нищо че там е криза. "Свобода или смърт" - по скоро "Имиграция или смърт"

fallback