Снимка: Булфото
fallback

Протестите на зърнопроизводителите ще продължат в София.

На 6 декември 170 трактора ще ществат из столицата, "разходката" им ще завърши с митинг на площад "Александър Невски".

Oще по темата

Това решение бе прието на състоялата се в Арбанаси среща на Националния протестен комитет в сектор "Земеделие".

В обръщение до гражданите, прието от участниците в срещата се посочва, че зърнопроизводителите ще бъдат с машините си в София, защото от две години водят с управляващите безрезултатен диалог за правила и прозрачност в бранша.

"Единственият работещ сектор в България е наказан с държавния бюджет за 2012 г. Наказани сме и от природата с незапомнена суша в резултат на която са компрометирани 10 милиона дка с пшеница, 3 милиона дка с ечемик и 2.5 млн.дка с рапица. Очертават се загуби за стотици милиони и всичко това втвърдява нашите позиции.

Ние не сме терористи и гражданите на столицата не трябва да се притесняват, защото както през изминалите девет дни от началото  на протеста, така и следващата седмица организацията ще бъде на ниво", твърдят в заключение фермерите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

197

adinyan

преди 12 години

Тракторите идват в София, но в понеделник..........Протестите на зърнопроизводителите ще продължат в София.На 5 декември 170 трактора ще ществат из столицата, "разходката" им ще завърши с митинг на площад "Александър Невски"*****************************************************************************Съгласен съм с първата година от Лондон. Разбирам, че протестиращите, и защото правителството ги приветстват красиви и друга поверителна и частни планове е мулти-цел в ръцете на нашите хора са съгласни. хората, които го знаят, и тази криза като извинение, всеки го знае, г-н Президент Борисов. се превърне в страната съвпадна с войната вече. Никой гражданин на тази криза, в съответствие с политиката на това правителство не може да остане горчив моята скъпа красиви хора от Лондон до почтително добре дошли на първия. сайт функция

196

Ивайло

преди 12 години

Да отговори Октопод холдинг - под закрилата на *** по колко пъти източват ДДС при износ с кораби от Лесопорт Варна ?

195

гъзи софиянче

преди 12 години

Да им затворим пътищата с нашите коли на тези селски ненаяли се пуяци.Милиони субсидии отиват при тях, а хората се гърчат, и те видите ли били обидени ,защото ни изкарвали хляба и не получили още 200 мл.лвЕ това ако не е станишевско дебелоочие и наглост червена.

fallback