197

adinyan

преди 12 години

Тракторите идват в София, но в понеделник..........Протестите на зърнопроизводителите ще продължат в София.На 5 декември 170 трактора ще ществат из столицата, "разходката" им ще завърши с митинг на площад "Александър Невски"*****************************************************************************Съгласен съм с първата година от Лондон. Разбирам, че протестиращите, и защото правителството ги приветстват красиви и друга поверителна и частни планове е мулти-цел в ръцете на нашите хора са съгласни. хората, които го знаят, и тази криза като извинение, всеки го знае, г-н Президент Борисов. се превърне в страната съвпадна с войната вече. Никой гражданин на тази криза, в съответствие с политиката на това правителство не може да остане горчив моята скъпа красиви хора от Лондон до почтително добре дошли на първия. сайт функция

196

Ивайло

преди 12 години

Да отговори Октопод холдинг - под закрилата на *** по колко пъти източват ДДС при износ с кораби от Лесопорт Варна ?

195

гъзи софиянче

преди 12 години

Да им затворим пътищата с нашите коли на тези селски ненаяли се пуяци.Милиони субсидии отиват при тях, а хората се гърчат, и те видите ли били обидени ,защото ни изкарвали хляба и не получили още 200 мл.лвЕ това ако не е станишевско дебелоочие и наглост червена.

194

Анонимен

преди 12 години

Всички трябва да разберат, че тези субсидии, които получават дребните зърнопроизводители/обработващи около 1000декара/ едва им стигат да покрият рентите! А к ак да си покрият разходите? Цените на хлебните изделия се "вдигат" ог прекупвачите, от търговците на зърно, а не от зърнопроизводителите!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

193

traba

преди 12 години

Горещо ви препоръчвам френският документален филм "Solutions Local"! Точно по темата.

192

Анонимен

преди 12 години

Всички бяха излъгани от ГЕРБ на изборите и земеделците имат право да протестират докато ГЕРБ паднат от власт. Който е против земеделците, да не яде и да гласува пак за ГЕРБ.

191

Анонимен

преди 12 години

Тия *** т.нар. "фермери" и "зърнопроизводители" не разбраха ли с тъпите си *** мозъци ,че никой не ги подкрепя.Напротив, на всички взе да им писва от тяхи нищо чудно да има израз на открито недоволство към тях.Аз с удоволствие бих счупил кратуната на някой мазен зърнопроизводител

190

Анонимен

преди 12 години

Чак сега тия престъпни милионери с трактори ше ядат бой.Тъй ше уплашат гражданите на София че няма да могат да се настигнат от бяг към въшливите си коптори

189

1234321

преди 12 години

Правителството на ГЕРБ да вземе да направи една тотална ревизия на тия бандити от ***,да им излови машинациите и кражбите и рекетите които са вършили и в тюрмето до живот,що души зачерниха тези престъпници,сега те стоят и зад тази стачка и клатят мирът в държавата.Бойко сменяй съдийският и прокурорският състав и заедно с *** и те в затворите.

188

за 189

преди 12 години

Ти май плашиш а ? - така се стреснаха хората,та чак забравиха за червената ***,никакви пари за тех,където искат там да си пласират продукцията а заедно с нея и теб да продадат някъде.

187

Абе , остави ги...

преди 12 години

...да дрънкат!!!!!!!!!!!!!!РЕФОРМИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ----ОТ ГЕРБ СИ ЗНАЯТ РАБОТАТА!Нали за това гласувахме за тях?Боко,Симето и Трайче , са железарки----а, Фидоската е танка на ГЕРБ...бие в упор по ***!ОБИЧАМЕ ГИ ТИЯ , ГЕРБЕРИ!Страхотни са !*** ,реват от мъка....ха,ха,ха,хааааа.....стачкитте не фащат декиш!

186

СЪВЕТ

преди 12 години

Бойчо,като дойдат тракторите ти брато изкарай танковете.Какво са те заплашвали.

185

Анонимен

преди 12 години

По 186-тия ти пост разбрах, че си сополанко.Бегай при мама.Ще идат зян парите на ГЕРБ дето са ти ги дали да дращиш.

184

Фен от Село

преди 12 години

do 144 добавен от: слаба ракия На такива като тебе и патици не бива да се поверяват да пасат !Излезте всички на масова конра демонстрация в подкрепа на ББ както правя в Севрна Корея и Куба !

183

Анонимен

преди 12 години

Пацо, не се напъвай, да не ядосаш зърнопроизводителите, че да не останеш гладен или да не си изнесат зърното в чужбина както през 96-та навън и да повторят жан Виденовата зима.

182

Анонимен

преди 12 години

184 а и според теб дай тоя дето бачка да му е..м мамата и да направим така, че да не му излязат сметките.Ега си и условията за бизнес:)))И на първо място по корупция в ЕС, та бизнесклимата е прекрасен...

181

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ да се махат, защото след тракторите ще дойдат и *** с каруци, овчарите с геги и свинарите с лопати и тогава ще си тръгнат само с Бойко Борисов и Фидосова в неизвестна посока за да правят народна любов.

180

ТИКВАТА СИ ТИ....183

преди 12 години

....ВСЯКО НЕЩО СИ ИМА ПАЗАР И ЦЕНА ......ТИ СЪЩО , АМА СИ *** И МЪРЗЕЛИВ *** И ЗА НИЩО НЕ СТАВАШ....!АКО ПРИЛИЧАШ НА сърГ*Й.....мОЖЕ ДА ИЗКАРАШ НЯКОЙ ЛЕВ....!

179

Пламен

преди 12 години

Да посрещнем тракторите с камъни.И да им пакажем пътя към полето.

178

ЗА 178........

преди 12 години

.....ХАЙДЕ ,НЕ СЕ ПЪНИ ДА МИ ПРАВИШ СМЕТКИ НА ПЕЧЕЛБАТА И ЕФЕКТИВНОСТТА ОТ РАБОТАТА В ЗЕМЕДЕЛИЕТО.КОЙТО ИМА СМЕТКА ..БАЧКА!КОЙТО ,НЯМА ....НЕ!ХАЙДЕ ГЛЕДАЙ СИ В ТВОЙТА ПАНИЧКА И ПЛАЧИ НА ТВОЕТО ГРОБИЩЕ....*** СМОТАНА!МОИТЕ ПРОБЛЕМИ .....НЕ ГИ РЕШАВАЙТЕ НА ПОЗИТАНО-20....МОГА И САМ ДА СИ ГИ РЕША!