Снимка: Архив Булфото
fallback

23-годишният Даниел Георгиев, предизвикал смъртта на шестима младежи в Симеоновград тази нощ, е управлявал автомобила си с над 100 км/час, при разрешена скорост 50 километра в градски условия.

Това съобщи говорителят на областната дирекция на МВР в Хасково Нина Николова.

По-рано БТА съобщи, че водачът бил с шофьорска книжка от 31 януари тази година.

Oще по темата

23-годишният мъж карал колата с висока скорост, която се ударила в стълб, преобърнала се и ударила преминаващи пешеходци.

Тридневен траур е обявен в Симеоновград заради тежкия инцидент, съобщи кметът на града Милена Рангелова.

Общината ще поеме разходите по погребенията на загиналите при катастрофата младежи.

Според непотвърдена информация на кметицата опелът се е състезавал с друг автомобил.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

169

do ddd

преди 13 години

какво означава ако е нямаше тази или онази огромна дупка,ако просто беше трезвен и не се беше правил на пилот от формула 1 цялата тази трагедия нямаше да се случи и мисля че всякакви други коментари са излишни

168

Венка

преди 13 години

Да ,често огромните дупки са причина за катастрофи.... за жалост те не могат да бъдат наказани,а виновни за разбитите пътища сигурно са отново шофьорите...Може би данъците,и таксите за винетките не стигат.Безобразие.Жалко за младите хора.Моите съболезнования.

167

ddd

преди 13 години

Може би ,ако я нямаше тая огромна дупка на шосето нямаше да се стигне до това.По-вечето птп-та стават благодарение на зейналите като дупки на ренде дупки по пътищата и така в стремежа си да избегнат дупка видяна в последния момент неопитния водач инстиктивно свива рязко волана и се стига до нежелания инцидент...... Не,че оправдавам някой който си е позволил да пие и да кара,но все пак заради оканите пътища се отдава значтелен процент за произшествията....

fallback