169

do ddd

преди 13 години

какво означава ако е нямаше тази или онази огромна дупка,ако просто беше трезвен и не се беше правил на пилот от формула 1 цялата тази трагедия нямаше да се случи и мисля че всякакви други коментари са излишни

168

Венка

преди 13 години

Да ,често огромните дупки са причина за катастрофи.... за жалост те не могат да бъдат наказани,а виновни за разбитите пътища сигурно са отново шофьорите...Може би данъците,и таксите за винетките не стигат.Безобразие.Жалко за младите хора.Моите съболезнования.

167

ddd

преди 13 години

Може би ,ако я нямаше тая огромна дупка на шосето нямаше да се стигне до това.По-вечето птп-та стават благодарение на зейналите като дупки на ренде дупки по пътищата и така в стремежа си да избегнат дупка видяна в последния момент неопитния водач инстиктивно свива рязко волана и се стига до нежелания инцидент...... Не,че оправдавам някой който си е позволил да пие и да кара,но все пак заради оканите пътища се отдава значтелен процент за произшествията....

166

Dimitar

преди 13 години

Моите съболезнования на родителите и близките на децата нелепо загубили живота си в тази нелепа ситуация.До колкото виждам всички обвиняват само шофьора на автомобила, да той наистина е виновен, че е шофирал бързо и под влиянието на алкохол, но запитвате ли се, ако тази дупка я е нямало дали щеше да пишем всички в момента за това ужасно събитие.Вината е колкото на момчето шофирало автомобила, толкова и на кмета на града, че той проевява абсолютно безхаберие за състоянието на улиците.

165

JIVKO

преди 13 години

DA BESE SE OBIL SAM PONE TEZI DECA TE KAKVO SA VINOVNI GORKITE NO VE4E NQMA SMISAL KAKVOTO DAIKOMENTIRAME STANALO VE4E STANALO NE MO3ES DA IZBQGAS OT PISANOTOSI

164

тцЪ

преди 13 години

Съболезнования на близките на загиналите.

163

преди 13 години

хванат ли някой употребил алкохол трябва да му вземат книжката не за 1 месец,1 година или прочее,а завинаги....

162

Лумпен

преди 13 години

Дупките по пътищата са виновни.

161

Особено мнение

преди 13 години

Ти като си разбираш от скорости - за тях си се изказвай! За правонарушенията обаче си трай. Пълномощно за управление на автомобил. Хахахаха Това е едно от класическите катаджийски извращения и демонстративно потъпкване на правото от страна на симеоновските "прависти"

160

Така бе Старий

преди 13 години

Комунистическите шафьори - най-добрите шафьори в света!

159

Стареца

преди 13 години

Сега в курсовете не ги учат на паркиране, нощно шофиране, устройство на автомобила. Курса е много съкратен и нищо не учат в сравнение преди 1989г. - могат за заклеймяват колкото си искат старата система. Виждал съм млади шофьорки да спират на зелен светофар и подкарват на червено. И джипове каращи с 230 км/ч. Както и завиващ от крайно дясна лента в ляво на кръстовище със забрани за подобна маневри. За дупки по пътищата, алкохол и подкупи да не говорим - защо се учудваме тогава от случая? Жалко.

158

Мнение

преди 13 години

Разбирам от скорост и определяне на скорост на лека кола въз основа на нанесените от нея поражения. Тази снимка, която я показват само на прекършен бетонен стълб, не е снимката на този стълб непосредствено след удара на Вектрата в него. Стълбът е бил отхвърлен на разстояние около 20 м, и то след премазването на 6-те младежи. Това означава, че колата след поднасянето в ямата на пътя (според С.Шишманова - канализационна шахта) е летяла със скорост около 150 км/час! Съжалявам, но този пишман-шофьор с почти никакъв опит по кормуване е летял като болид с колата , и как не е улучил първо стълба, та да загинат виновните, а не 6-имата младежи! Плюс това, младежът, който му е дал колата, е направил две закононарушения:1.Забранено е да се дава кола за управление на пияно лице; 2.Не може да преотстъпва кола,която е преотстъпена на самия него за временно ползване от неговия баща като пряк наследник; новият шофьор няма пълномощно за каране на колата.

157

nlo

преди 13 години

nlo nisko letq6tiq opel mai si e mislel 4e e v kosmosa :D

156

ves666

преди 13 години

v taia iama i s 60 kilometra da karash pykash gymata ,koito e otsreshta ili toi ili ti oceliavash ,a sas 160 nikoi.

155

Анонимен

преди 13 години

Айде стига с тая казарма! Аз като не съм бил в казармата не значи, че летя със 100 километра в час градско с 1.3 промила в кръвта. Семейство трябва и общество, а не да си губиш 2 години да ти дудне някъв старшина дето за друго не става... ...

154

Тоягата-до 156

преди 13 години

Прав си,брато,но не е лъжа,че и тези лапета - 20-25 год.избиват много народ.Синчета на татковци с пари-"татко ще ми плати глобата..."и така...Абе,много са факторите...!

153

Анонимен

преди 13 години

Тоягата, знаеш ли колко много от убийците по пътя са били в казарма?Мога примери да ти дам:Йоско, Ивайло Дражев, Неделчо Пенчев...Не казармата, а адекватни наказания могат да стреснат джигитите.Каквито и глоби да измислят за превишена скорост, положителни резултати няма да има докато за убийство при катастрофа се дават условни присъди или пробация. При причинена катастрофа с превишена скорост трябва задължително да се лежи. И трябва понятието "несъобразена скорост" да изчезне от закона.

152

Анонимен

преди 13 години

A ZA6TO VMESTO DA PISHETE SUMA TI I PRIKAZKI NAPRAZNO PROSTONE KAJETE.MIR NA PRAHA IM I UTEHA NA VSI4KI MAQKI BASHTI.

151

Тоягата

преди 13 години

За да намалеят катастрофите са необходими две неща:1.Да има казарми,за да може на пуберите да им дойдат акълите в казармите и тогава да сядат да карат.2.Шофьорските книжки да се дават на 25 годишна възраст.

150

ТОЯГАТА

преди 13 години

Бог да прости починалите дечица и да даде сила но родителите да преживеят този ужасен кошмар!Убиецът си е убиец-дали го е извършил целенасочено или нецеленасочено,той е убиец,особено за родителите и близките на жертвите!Не се опитвайте да го защитавате-той заслужава да умре!Ако има съвест,трябва сам да си сложи примката!