Снимка: БГНЕС
fallback

С акция „Пушек“ ще се проверяват отделяните вредни емисии от колите.

Министърът на транспорта Александър Цветков ще присъства на първата от проверките на пътническите и товарните автомобили. Това ще стане в четвъртък от 11ч. на Околовръстен път преди разклона за с. Казичене.

Кампанията е част от мерките на транспортното министерство за повишаването на контрола над техническата изправност на автомобилите за обществен превоз на пътници и товари.

Проверката ще се проведе на територията на цялата страна. Инспекторите на "Автомобилна администрация" ще проверяват за нивата на отделяните вредни емисии от автомобилите.

Приетите изменения на Закона за движение по пътищата ще доведат до подобряване на техническата изправност на автомобилния парк в страната и намаляване на замърсяването на въздуха от неизправните автомобили, уверяват от транспортното ведомство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

115

мангал с каруца

преди 13 години

След подготвяната забрана на джиповете в ЕС, най добре...ФАЙТОНИТЕ ДА ДОЙДАТ.....!!!!

114

не на агу !

преди 13 години

спрете с газовите уредби *** - цялата държава вони на газ - няма такова нещо по света- и метана също !Това е геноцид над белите хора, които не сме *** не караме газови кошници - на първо място от 5 -те държани в света, в които има газ - това не е от бедност ,а от просташки манталитет !

113

Fant0maS

преди 13 години

даам никой не отчита факта с шумовото замърсяване!!!

fallback