115

мангал с каруца

преди 13 години

След подготвяната забрана на джиповете в ЕС, най добре...ФАЙТОНИТЕ ДА ДОЙДАТ.....!!!!

114

не на агу !

преди 13 години

спрете с газовите уредби *** - цялата държава вони на газ - няма такова нещо по света- и метана също !Това е геноцид над белите хора, които не сме *** не караме газови кошници - на първо място от 5 -те държани в света, в които има газ - това не е от бедност ,а от просташки манталитет !

113

Fant0maS

преди 13 години

даам никой не отчита факта с шумовото замърсяване!!!

112

хахаха

преди 13 години

ОКЕЕЕЙЙЙ над 100 коментара. Преместих го в другия крачол...

111

Анонимен

преди 13 години

Ами...да караме велосипеди! :)

110

гост

преди 13 години

Може да не се разхождат до околовръстното а като за начало да отидат в гаражите на градски транспорт !!!

109

J.B.

преди 13 години

Този министър защо не обясни къде са колонките за Ad Blue по бензиностанцийте за товарните автомобили с мотори ЕURO 4 и ЕURO 5 /половината от товарните автомобили в България са такива/ и защо след каране от 7-8 месеца на кола с катализатор в България , той /катализатора/ се скапва. И по простата причина ,че цената на нов доста висока за нашите заплати, отиваш при "майсторите" , те ти "избушват" въпросният катализатор и какво ? Започваш да сееш отровни и вредни газове поради скапан бензин !

108

Домакиня

преди 13 години

Тази акция не е за повишаване на контролата на техничската изправност а акция за набиране на средства за бюджета.

107

erogance

преди 13 години

Вчера на ул. Козлодуй шофирах зад един "паяк". Той така димеше, че едва се виждаше какво кара. Е, караше към наказателния паркинг едно "прегрешило" возило...

106

Килъра

преди 13 години

Тия нормални ли са бе и аз не искам да карам кола на 22 години,но не взимам заплатата на уж много кадърния министър!Баси наглярите да оправят икономиката на държава тогава да имат претенции!!!

105

Жоро

преди 13 години

Между другото в Бг се карат много ЕКО автомобили.Повечето таксита са на пропан-бутан и метан,много от личните автомобили също... Ех друг е въпроса ,че се компенсира с старите таралясници (автобуси и камиони).

104

Анонимен

преди 13 години

Те от тия нашите с басейните нищо не зависи, за мен по големия въпрос е как да си върнат парите от *** на които ги дават за петрола.

103

Анонимен

преди 13 години

до 99И аз не вярвах ,че може да има мобилни телефони и си мислех,че слушалката без жица дето се движиш в къщи с нея е връх на технологиите,носамо като погледнеш за 20 години електрониката колко дръпна и почваш да се питаш дали не крият технологии и чакат хората да узреят за тях.И по-важното как да запазят статутковото ,ако всеки може да си добие енергия сам и няма монопол.

102

Анонимен

преди 13 години

Е да вдигат таксите за вредни емисии! Тъкмо бизнесът ще има повод да вдигне цените на стоките заради завишените транспортни разходи.

101

Анонимен

преди 13 години

Газта която се докарва по света е за отопление и се гледа колко топлина дава от литър газ, а за колите се гледа разширението на горивото, а не топлината която отделя. Разликата е огромна!

100

Анонимен

преди 13 години

Скоро ще настъпи ерата на войни за природни ресурси.Да видим тогава богаташите с тези огромни басейни дето гледаме от хеликоптерите, с какво ще ги пълнят.Май май ще заприличат на ями пълни със змии и гущери само.

99

Анонимен

преди 13 години

За мен следващите 20-тина години ще е на хибридите, който харчат по 3-4 литра гориво и могат криво-ляво и на ток. Не вярвам да ги доживеем водородни или чисто на ток автомобили. Както и не вярвам, че ще видим всичко да се захранва от слънчевата енергия. Всичко се прави в последния момент, докато планетата не рухне и не тръгнем с противогази по улиците не вярвам някой да тръгне да променя нещо кардинално, а тогава дали ще е късно е отделен въпрос.

98

Анонимен

преди 13 години

до 95Това е единствения начин да продължат да се ръководят хората и да не се срине световната икономика.По-болезнения, който идва обаче е водородната технология.Ако всеки може от вода да си добие водород и да го пали и гаси когато иска,то може да добие и вода и ток и отопление и колата му да върви.Но как тогава ще бъдат управлявани хората?Всеки ще е независим.Няма да има монопол.Цените ще се сринат.Ще настъпи хаос и без война няма да се мине,а това не е добре.Борбата ще е за водата.

97

Анонимен

преди 13 години

КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ!а СЛЕД ТОВА И АКЦИЯ "ГЪРНЕ" ЗА ТЕЗИ "САМОДЕЛКИ" КОИТО ВДИГАТ ШУМДО НЕБЕСАТА.

96

ГАЗ

преди 13 години

Що за глупави коментари за газта ! Дори и така да е колите на газ разходват колкото капка в морето в сравнение с тецовете,парните централи,заводите и т.н.Да вземеш да предложиш да се спрат доставките на газ по света - умно ще е :)