Снимка: БГНЕС
fallback

Общинският съвет на град Раднево обяви петдневен траур в града до петък заради смъртта на кмета на общината Нончо Воденичаров.

Той почина в събота на филипински остров по време на участието си в четвъртия сезон на състезанието „Сървайвър”.

Извършената аутопсия на Воденичаров е доказала, че причината за смъртта му е масиран инфаркт, съобщиха от bTV.

От медицинския екип на шоуто са посочили, че доктор Николай Нейков и доктор Женевиев Го (филипинската лекарка в екипа) са се борили за живота на починалия в продължение на около 15 минути.

По последни данни тялото на починалия се очаква да бъде транспортирано към България в сряда.

Освен кмет, Нончо Воденичаров беше президент на футболния отбор „Миньор” – Раднево, участвал е в много български игрални филми, сред които „Време разделно” и „Хан Аспарух”. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Анонимна до Донка

преди 14 години

Аман от кухи *** и *** коментари Лека му пръст на човека а лекаря го позновам лично и за твое разочарование не е връзкар нито некомпетентен и защо не отидеш да го поиташ какво точно е специализирал?????

28

1234

преди 14 години

Иначе, да почива в мир човека!

27

1234

преди 14 години

Абсолютно съм съгласна с 26! Какво ви е виновно предаването? Изобщо не ме интересува кой, колко пари ще вземе. На мен ми харесва и ще кандидатствам за него, ако ще и на 60г. да стана. Който е отишъл там, сам да си е правил сметката. И..., ако не ме лъже паметта, все участник подписва договор и едва ли в него липсва клауза за подобни инциденти. Отивайки на острова, сам си слагаш главата в торбата. Никой не ти е виновен. Хората са направили каквото могат. Нека се докаже съдебно, ако не е така.

fallback