29

Анонимна до Донка

преди 14 години

Аман от кухи *** и *** коментари Лека му пръст на човека а лекаря го позновам лично и за твое разочарование не е връзкар нито некомпетентен и защо не отидеш да го поиташ какво точно е специализирал?????

28

1234

преди 14 години

Иначе, да почива в мир човека!

27

1234

преди 14 години

Абсолютно съм съгласна с 26! Какво ви е виновно предаването? Изобщо не ме интересува кой, колко пари ще вземе. На мен ми харесва и ще кандидатствам за него, ако ще и на 60г. да стана. Който е отишъл там, сам да си е правил сметката. И..., ако не ме лъже паметта, все участник подписва договор и едва ли в него липсва клауза за подобни инциденти. Отивайки на острова, сам си слагаш главата в торбата. Никой не ти е виновен. Хората са направили каквото могат. Нека се докаже съдебно, ако не е така.

26

pl

преди 14 години

И защо пък да го спират??? Не е виновно предаването! Я стига сте си търсили на кого да си го изкарате!!!

25

Киро

преди 14 години

Мисля същото,което е написала 15. Доника : "Предаването трябва да бъде спряно. И да се проведе разследване защо се е стигнало до тук. Нали всички са били изключително здрави? Инфаркт без причина не се получава. Просто прегледите не са били достатъчно преицзни. А и много се съмнявам в способностите на лекаря в предаването- каква ли му е била спеицалността? Едва ли е бил реаниматор. А и кой нормален доктор с подобна специалност ще замине на такова участие? Тук се е вредил някой връзкар със специалност, която не се връзва с нуждите- я спортна медицина, я кожни болести или нещо подобно, но не и спешна медицина. Опровергайте ме ако можете. Трябва да има съд за продуцентите и изплащане на компенсации на блозките на починалия. И предаването да бъде забранено. "От БТВ карат участници да подписват договори над 100 страници,така че сигурно са си " вързали гащите" . Спрете това безумно убийствено предаване Сървайвър ! ! ! Аман от печалбари продуценти ,искащи лесни пари за сметка на нечие здраве и живот ! ! ! Ако случайно излъчат записите от този сезон,ще го гледам през сълзи,мислейки си за нелепата смърт на Нончо Воденичаров,а алчните продуценти сигурно ще си мислят само за едно-за *** рейтинг !

24

Версии

преди 14 години

нончо е заминал с притеснения за сърцето си на острова - 24rodopi.com

23

Дорина

преди 14 години

Няма как да те е впечатлил, защото Нончо е бил каскадьор от специализираната каскадьорска група към студио "Бояна", която е съществувала навремето. Сбогом, Нончо! Липсваш ни. Ти беше истински и наистина стойностен човек.

22

Анонимен

преди 14 години

Нончо не е участвал като актиор във всички тези филми, а като КАСКАДИОР ! Не сте го виждали на екран!

21

Анонимен

преди 14 години

Лека му пръст на Нончо, беше страхотен човек... Не е ли малко комерсиално да обявят по бтв, че другите участици са "в добро физичвско и психическо здраве" и предаването продължава....... Реитингите са повече от човешкия живот...

20

Момичето

преди 14 години

Доника, това, че няма причина а инфаркта не е чудно!! Не се случва за първи път... Преди 3 години, мой много близък приятел, който завинаги остана на 21, почина от масивен инфаркт!!! Момче в цветущо здраве, без някога да е палил цигара, само бира пиеше... Просто си отиде за 30 мин, без каквато и да е възможност за помощ! Така, че стига сте плюли лекаря, предаването, органиразията и прочие. Трудно е да се приеме, от опит знам, но понякога хората просто си отиват, БЕЗ ПРИЧИНА!

19

Анонимен

преди 14 години

Бог да го прости Нончо!Сега ще видите какво ще направи БТВ - ще излъчи смъртта му в предаването!Сигурен съм че ще го направят заради скапания рейтинг и безумно многото пари които ще вземат от реклама във въпросната вечер.

18

дени

преди 14 години

Определено това не е Нончо Воденичаров във "Време разделно", но както и да е, това не е важното в случая. Изглеждаше ми много свестен човек на мен лично. Лека му пръст!

17

Анонимен

преди 14 години

12 Не е той не, гршиш

16

М. Миков

преди 14 години

Траур не траур, пак ще пием и ще празнуваме.

15

Доника

преди 14 години

Предаването трябва да бъде спряно. И да се проведе разследване защо се е стигнало до тук. Нали всички са били изключително здрави? Инфаркт без причина не се получава. Просто прегледите не са били достатъчно преицзни. А и много се съмнявам в способностите на лекаря в предаването- каква ли му е била спеицалността? Едва ли е бил реаниматор. А и кой нормален доктор с подобна специалност ще замине на такова участие? Тук се е вредил някой връзкар със специалност, която не се връзва с нуждите- я спортна медицина, я кожни болести или нещо подобно, но не и спешна медицина. Опровергайте ме ако можете. Трябва да има съд за продуцентите и изплащане на компенсации на блозките на починалия. И предаването да бъде забранено.

14

aninimen

преди 14 години

bog da go prosti

13

predator

преди 14 години

Слаба ракия излезе тоя кмет. Ако беше отишъл бат' Бойко щеше да ги попилее всичките.

12

Анонимен

преди 14 години

тоя дето се жени гледай на 20-тата секунда ще се появи. http://vbox7.com/play:0d7d2837

11

1

преди 14 години

leka mu prast

10

преди 14 години

Припомнете ми кой е героят му във Време разделно просто не си спомням