Снимка БГНЕС

Лудогорец нанесе първа загуба на Левски през новия сезон в efbet лига - 1:0 в дербито в Разград. След четири поредни победи и голова разлика 15:1, "сините" пристигнаха за сблъсъка с надежда. Особено при ситуацията при шампионите, които през седмицата паднаха с 2:7 от Карабах в квалификация за Шампионската лига и се разделиха с треньора Георги Дерменджиев.

Но гол на Кайо Видал в 85-ата минута, дошъл след рикошет, донесе успеха. А за "сините" загубата е горчива, след като мачът бе равностоен в по-голямата си част. Даже през второто полувреме Левски бе агресивен и атакуващ, като на два пъти не бе далеч от гола при два добри пробива на мощния Сангаре.

В радостта на играчите на Лудогорец при скамейките за резерви, от сектор "А", където бяха настанени фенове на Левски, полетяха предмети. Един от тях като че ли дори удари рефера Георги Кабаков, като ще чакаме доклада на арбитъра, за да разберем какво точно се случи.

Левски имаше още една ситуация в добавеното време, но удар на Цунами с глава мина край вратата.

Лудогорец е с 9 точки и 3 от 3 победи на старта на сезона, както и два отложени мача заради евроучастието си. Левски е с 12 точки от четири успеха и едно поражение. "Сините" все още са първи в класирането.

След мача Захали Сираков посвмети победата на "бате Жоро" - Георги дерменджиев, а Станислав Генчев каза, че нямало какс Лудогорец да изиграе два слаби мача.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase