19

Анонимен

преди 4 седмици

Генчев и Захари Сираков са много добри помачета, да са живи и здрави

18

Крайно

преди 4 седмици

време е Левски да си върне старото име Витоша. По ще му приляга. Щото Левски е недостижимо, неунижимо и непостижимо име и е крайно неподходящо за сбирщайн палячовци.

17

Анонимен

преди 4 седмици

Домуза пак е продал някой кораб с наркотици.

16

Анонимен

преди 4 седмици

Кабака отново в апогея си.

15

Анонимен

преди 4 седмици

Браво на игроорец.

14

Анонимен

преди 4 седмици

Здравейте, циркаджии!

13

Анонимен

преди 4 седмици

Нищо интересно. Дерби мач. Отбор без 1 фен или по-скоро заплашени фенове, че губят работата в склада на Домус Ага за 4к на месец заплата на чистачка, ако не отидат на мач, и отбор с милиони фенове. Агата има кинти, купува наемници до безкрай, които падат от второразряден отбор от Казахстан с 2:7, а другите играят с деца на 19. Кеф за окото. Лудогорец = враг на българския футбол.

12

Педераст е червен

преди 4 седмици

СИН цвят е МЪЖКОТО ДЕТЕ.............ВИЕ НА ВАШИЯТ СИН МУ КАЗВАТЕ ДЪЩЕРЯ МИ ЯВНО...................НЕ СТЕ ДОБРЕ ПРОСТО...........СИН ЦВЯТ Е МОМЧЕНЦЕ...........РОЗОВ(ЧЕРВЕН) ЦВЯТ СЕ ВОДЯТ МОМИЧЕНЦАТА

11

до 10

преди 4 седмици

Червеното не е ли цвета на огъня горещо и нажежено до червено а синьото какъв цвят е по твоята китайска терминология лично за мен синьото е някъв безличен цвят на човек аутсайдер то такива са и левски вече 60 години в европа

10

ХУМОРИСЛЯМЕЦ

преди 4 седмици

ЗЕЛЕН ЦВЯТ според ДРЕВНИТЕ означавало ДЕТСКИЯТ ПУБЕРТЕТ с неговата неизпълнима АЛЧНОСТ.................Още по-лошо било да си червен то ест не че е обидно но се имало предвид ЗРЯЛ цвят от където думата ЗРИТЕЛ то ест ДЪРТ ПЕНСИОНЕР който само непрекъснато ГЛЕДА и ВСИЧКО СЛЕДИ но не участва никъде

9

Анонимен

преди 4 седмици

Ако някой не знае какво означава да не можеш на вързано куче хляб да дадеш да гледа днешния мач на Лесни София. Само преди 3 дена Разград ги paспряха някакви казахстанци със 7 гола дето сигурно вкарват толкова за първи път. Лесни София баце :D

8

Анонимен

преди 4 седмици

С фенове от малцинствата Левски няма как да иска да е голям отбор. Още от 90-те сектор Б си беше на 1/3 римлянизиран а сега е нещо страшно. На Разград феновете поне са турци и българи нормални хора.

7

ОТ КАРАБАХ

преди 4 седмици

ама ние азерите много се извинявам на лудогорец че не сме знаели че ти били на еди кой си човек!!!...ние не сме знаели че у вашата маХиотска кочинХка действал закона на МАхИЯТА МОЙ ЧОВЕК?!?!?!...много се извинявам пак!!!бихме ги и ако може мача да се доиграва докато не бият нашите хора...нали така било у вашата държава????годината е 2024 а бг из-Търсаците още си мислят че живеят в мутренските(комунистически) времена...мантрата ЕДНО ВРЕМЕ СИ БЕШЕ ПО ДОБРЕ...ахахахахаха послания за оли-Г-офрени!!!

6

Анонимен

преди 4 седмици

Лудогорец вече имат с няколко титли по малко от тия Лески, а за 15 години в Европа имат по голяма история, всъщност кои са тия Лески? Лудогорец е по големия отбор.

5

Лудугоретс

преди 4 седмици

Лудогорец е отбор, точно толкова, колкото Деница Сачева е красива дама от ГЕРБ. Демек николко. Лудогорец не е футболен отбор. Лудогорец е хоби на Боко Тиквата. И до там. Скоро и той ще се провали, както АБСОЛЮТНО ВСЯКО ЕДНО НЕЩО, С КОЕТО ТИКВАТА СЕ Е ЗАХВАНАЛ.

4

ГЕРБЕНАСТ

преди 4 седмици

ЩОМ ЛУДОГОРЕЦ Е ОТБОРА НА БОЙКО БОРИСОВ, АЗ КОЛЕНИЧА И МУ ЦЕЛИВАМ РЪКА. АЗ СЪМ СИ СЛУГА И РОБ. НЕ МЕ Е СРАМ ДА СЕ НАВЕЖДАМ." - Георг ГЕОРГИЕВ. Може и Томисляв Дончев, по прякор Наведения на поза партер.

3

Право куме во очи.

преди 4 седмици

Лудогорец не е футболен отбор.

2

Стига вече

преди 4 седмици

Лудогорец е на Лойко Мутрата и си пазарува мачовете. Това не е истински отбор. Лудогорец е пералня за парите на Тиквунчо. Нищо повече.

1

Анонимен

преди 4 седмици

Хареса ли ви мача сини ***!