Снимка: БГНЕС
fallback

С гол в 98-ата минута Италия докопа 1:1 срещу Хърватия в драматичен двубой, за да остане на 2-ото място в група В на Евро 2024, пишат от Gol.bg

На стадиона в Лайпциг Скуадрата бе на косъм от загубата, след като Лука Модрич вкара през второто полувреме, макар че преди това бе пропуснал дузпа.

Хърватите се бранеха добре почти до последно, но в последните секунди резервата Матиа Дзакани ги съсипа с изравнителен гол и на практика ги елиминира от турнира, тъй като те остават с 2 точки и в момента 3 от третите отбори от другите групи имат 3, докато италианците имат 4 и ще играят с Швейцария на 1/8финалите. Англия трябва да бие Словения с поне 3 гола, за да имат хърватите някакъв шанс да продължат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

ИТАЛИЯ

преди 5 дни

Тръгва трудно, но стига ....далеко. Далечната 1982г се класира напред в групата си с три равни мача. После опраска Холандия, Аржентина,Бразилия, а на финала и Германия....помнят се още Паоло Роси, Марко Тардели, Джентиле, Конти....и колективния дух на скуадрата.

22

ПРОДЪЛЖЕНИЯТА

преди 5 дни

Са и за двата отбора....хърватите вкарват втори гол и всичко приключва....ама явно не могат...

21

до

преди 5 дни

хаха ти драскаш и не разбираш.Във футбола се казва, че дузпи не се спясяват, а се изпускат.Ако се бие правилно няма как никой вратар по света да я хване.Разбирачо.

fallback